Любовната емблема на всички зодии

Каква е любовта за различните зодиакални знаци ? Всяка зодия си притежава специфични разбирания за това какво значи да си лудо влюбен. Ще ги очертаем, а това наистина...

1030 0

Каква е любовта за различните зодиакални знаци ? Всяка зодия си притежава специфични разбирания за това какво значи да си лудо влюбен. Ще ги очертаем, а това наистина ли са верни оставяме на вас да прецените.Ето как представителите на различните зодии разбират понятието „любов“!

Овен – „Любовта е като горски пожар“
Овните не се страхуват да бъдат авантюристичен настроени, смели и експериментиращи.

Те безусловно горят в любовта, когато някой достоен я спечели. Овните са ненаситни, когато става дума за любов. Те са страстни любовници, които са способни да възпламенят дори най-вялия партньор.
Телец – „Любовта е тест“
Телците могат да обичат силно, но само когато половинката им премине поредица от тестове за вярност, любов, отдаденост, отзивчивост и какво ли още не. Те са егоисти в тази връзка и за да дадат любовта си, другият трябва да оправдае очакванията. Това е така, тъй като голямата част телци се страхуват от любовната мъка и са склонни да погребват чувствата си дълбоко в себе си.

Близнаци – „Любовта е мистерия“
Близнаците обожават спонтанността, неочаквания край, общителността, гъвкавостта. Те търсят разнообразието в любовта. Затова е и трудно да се задържат в дълготрайна връзка. Приключенията са тяхна страст. Ако няма вълнение и изненада, те губят интерес.

Рак – „Любовта е успокояваща“
Раците търсят спокойствие, сигурност и топлота на семейното огнище. Те са домошари и търсят непрекъснат контакт със своите роднини. Раците се ръководят предимно от емоциите си и затова за тях е важно да бъдат обгърнати от топлота и обич. За тях любовта трябва да успокоява и да балансира, а не да кипи от страст и да възпламенява.

Лъв – „Любовта е всепоглъщаща“
Лъвът има склонност да бъде център на вниманието. Това често означава надмощие над половинката. Невинаги става дума за негативно надмощие. Много често лъвовете са склонни да проявяват свръхпокровителско, закрилническо и собственическо поведение. Те са териториални животни и като царе на джунглата държат да бъдат обичани, харесвани и дори обожавани от партньорите си. Ако получат всичко това, Лъвовете връщат многократно жеста.

Дева – „Любовта е твърде лична“
Девите са свръхмислители. Те могат да размишляват цяла нощ върху даден проблем без да мигнат. Те са критични както към другите, така и към себе си, въпреки че рядко признават грешките си. Девите са склонни вместо да прегърнат и целунат любимия, който се приближава към тях, да му отправят някаква забележка или ироничен коментар. Те не биха губили време в любовни обяснения.

loading...


Коментари