Магически ритуал за пари със седем цифри

Има специална и особена магия за пари, която помага за привличане на пари. За тази цел се използват различни парични ритуали, като например ритуал за пари. Има прости...

2991 1

Има специална и особена магия за пари, която помага за привличане на пари. За тази цел се използват различни парични ритуали, като например ритуал за пари.

Има прости и сложни ритуали за привличане на пари. Опитайте се да започнете първо с прости ритуали, за да разберете как работят и едва след това преминете към по-сложни.

Простите ритуали за пари са по-ефективни, отколкото сложните. След извършване на ритуала трябва да мине известно време, през този период трябва да наблюдавате живота си, за да разберете кога е започнал да действа ритуала и парите започват да идват.

Ето един прост ритуал за привличане на пари. Има специална магическа мантра, която е измислена от един от мъдреците на Тибет. Това е нумерологичен седемцифрен код, числото 7753191. То трябва да бъде написано на хартия и да се казва на глас всеки ден по 77 пъти. По този начин ще отворите канал за пристигането на пари в живота ви.

След като премине един цикъл от 77 дни, настъпва време за втория етап на ритуала. Към магическата мантра на парите ще трябва да свържете силата на четири стихии.

На първо място е стихията на Земята. Изберете или купете специален красив съд с пръст, в него ще трябва да засадите семена от някое растение.

Първо, на нарастващата Луна, най-добре на лунна светлина на перваза на прозореца, в съда с пръстта закопайте лист хартия с вълшебната мантра 7753191, като произнасяте думите: „Земята е пълна с богатства, в теб сега е моята мечта“ (повтаря се 3 пъти).

След това трябва да се засадят самите семена. Важно е това да са сухи семена, не поникнали. Много подходящи за целта са пшеничните зърна, те бързо покълват.

Посейте тези семената с думите: „В земята засаждам семена, пари желая да отгледам. Още едно семенце посявам, много скоро съкровище ще намеря. Нека никой не пострада, само пари да идват. След като семената покълнат, парите ще ме намерят!“

След това ги полейте с с вода – така ще свържете своята парична мантра с Водата. Поливайки, казвайте думите: „Вода и земя, семената оживете“ (3 пъти).

Следващата стъпка – пуснете стихията на Въздуха в помещението – отворете прозореца и поставете съда със семената на перваза на прозореца с думите: „Ти, Въздух, си ми нужен като светлината, и дай на мечтата ми Разсъмване“ (3 пъти).

Вече поникналите зрънца, поливайте с думите: „Семената като израстат, парите ще ме намерят“ (3 пъти)

loading...