Мантра на Пълнолунието: Освобождавам се от всичко, което вече не ми върши вече работа

Пълнолунието във Вселенския порядък носи енергията на освобождението. Освобождаваме се от всичко, което вече не ни върши работа, в това число емоции, мисловни модели, отношения, излишни тревоги, грижи,...

622 0

Пълнолунието във Вселенския порядък носи енергията на освобождението. Освобождаваме се от всичко, което вече не ни върши работа, в това число емоции, мисловни модели, отношения, излишни тревоги, грижи, психично натоварване. Енергията на пълнолунието е най-силна в деня и в последващите 24 часа, но по правило трае една седмица. Особено мощно е когато се съчетае с лунно затъмнение/еклипс, което става поне 2 пъти годишно.
Пълнолунието е нещо като Вселенска “прахосмукачка”- може да изсмуче всички натрупани токсини, но същевременно е важно и те да бъдат “рециклирани”, т.е. трансформирани в позитивни вибрации.
По време на пълнолуние се отприштват емоциите и понякога нахлуват спомени за неща, които си мислим, че сме забравили или отработили. Ясно показва дали например сме се освободили от миналото и дали наистина се е получила прошката.
Пълнолунието е безкрайно полезно за всички, които се претоварват информационно. Помага да се освободят от неработещи мисли и илюзорни представи. За да приемем нова информация, трябва да освободим стара.
МАНТРА НА ПЪЛНОЛУНИЕТО

Освобождавам се от всичко, което вече не ми върши вече работа.

Освобождавам се от тревогите, негативните мисли, страховете, притесненията, от всички паразитни контакти, от всички блокажи и пречки да бъда себе си и да проявявам своята лична и творческа сила.

Освобождавам се от всички матрици, причинили физическото ми страдание и заболяване в областта на…

loading...