Марс в Дева: Ново начало при земните знаци

От 18.08. до 04.10. Марс ще пребивава в знака Дева. Марс отговаря за начина, по който се отстояваме и се борим за нещата. Планетата също така символизира енергията,...

1000 0

От 18.08. до 04.10. Марс ще пребивава в знака Дева. Марс отговаря за начина, по който се отстояваме и се борим за нещата. Планетата също така символизира енергията, която влагаме и новото начало. Марс управлява знака Овен, и по принцип представлява не особено рафинирана, но доста мощна енергия или импулс.

Девата от друга страна е най-детайлно ориентирания и прецизен знак от зодиака. Нейн управител е Меркурий, планетата на мисълта и комуникацията. Пребиваването на Марс в знака на Дева е конфликт сам по себе си, защото първичният импулс към отстояване и постигане на целите, по един или друг начин ще бъде посечен от загубата на време за изпипване на подробностите. Поради тази причина е много вероятно голяма част от нас толкова много да се загубят в изпипването на нещата, които искат да направят, че да забравят да действат.

Престоят на планетата тук ще ни стимулира да преразгледаме отговорностите и ангажиментите си. За да сме успешни е много важно да сме старателни и отговорни. Трябва да отмятаме задачите си продуктивно и отдадено и да внимаваме да не си губим времето с прекалено дълга подготовка. Има риск да отделяме голямо внимание на подробностите и детайлите и да губим от поглед цялостната картина.

Възможно е да сме критични и прецизни, както към своята работа, така и към работата на заобикалящите.

Някои от нас ще започнат нова работа или ще поемат нов професионален ангажимент, други ще имат нови попълнения на работното място, нови шефове, подчинени или колеги.

Препоръчва ни се да се погрижим за здравето и тонуса ни, да започнем нов спорт или режим на хранене, да се погрижим за външния си вид, с купуването на нови тоалети, подлагането на подходяща козметична процедура или нова прическа.

loading...