Марс в Козирог: Силен период за земните знаци

От 17.03. до 16.05. Марс, планетата, която отговаря за начина, по който се отстояваме и борим за нещата, както и за старта и новото начало, ще се намира...

814 0

От 17.03. до 16.05. Марс, планетата, която отговаря за начина, по който се отстояваме и борим за нещата, както и за старта и новото начало, ще се намира в знака Козирог, знакът, който отговаря за задръжките, ограниченията, отговорностите и прогреса.

През периода е важно да сме много целеустремени и постоянни, ако искаме да постигнем намисленото. Колкото повече се стараем, спазваме законовия ред и не позволяваме на авторите, задръжки и прекалено голямата пасивност на ни пречат, толкова повече ще постигаме.

Ако сме достатъчно последователни и прецизни в действията си, периодът ще е идеален за стартиране на сериозни начинания и граденето на стабилна структура, както в личните, така и в професионалните ни дела.

Най-добре ще се отрази преминаването на Марс през Козирог на земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях може да се очаква много силен вътрешен подтик към действие и към демонстрация на талантите и уменията им, който ако са достатъчно сериозни ще успеят да реализират по най-добрия възможен начин и да имат успех с неща, които са важни за тях отдавна.

Препоръчва им се да са последователни и упорити, прескачайки пречките и спънките, които не е изключено да им излизат на пътя. Важно е да запазят достойнството и умереността си, но също така е важно да обръщат достатъчно внимание на другите и да се стараят да изясняват своите позиции ясно, без да губят самообладание и да се самозабравят.

loading...