Марс във Везни: Ключът към успеха е в твои ръце

От 22 октомври до 9 декември Марс ще се движи в територията на Везни, което, погледнато от астрологията, внася противоречия, тъй като Червената планета е воин, а Везни...

976 0

От 22 октомври до 9 декември Марс ще се движи в територията на Везни, което, погледнато от астрологията, внася противоречия, тъй като Червената планета е воин, а Везни са най-миролюбивия знак.

От една страна, Марс е планетата на агресията и конфликтите, но от друга – в астрологията се разглежда и като ключ към успеха, защото спрямо положението му в рождената ни карта може да разберем кои са оръжията, които ще ни помогнат да се борим с предизвикателствата и да реализираме целите си.

Планетата е първичният импулс за действие, който ни раздвижва, така че да реализираме целия си потенциал. Домът, в който попада в наталната ви карта, показва сферата, от която ще черпите положителни сили и енергия.

Когато Марс се движи във Везни, предприемчивостта и инициативността ще зависят от одобрението на другите. Възможно е по-често да прехвърляме отговорността на околните, за да се предпазим от екстремни ситуации.

Хората, родени с тази позиция на планетата, имат силна нужда от любов и близки отношения с околните. Излъчват силна магнетичност и сексапил, с които приковават вниманието.

loading...