Марс влиза в знака Лъв

Марс влиза в знака Лъв от 2 юли 2019 до 18 август 2019 г. Това е дълъг транзит, който ще ви помогне да постигнете огромно количество работа или...

838 0

Марс влиза в знака Лъв от 2 юли 2019 до 18 август 2019 г. Това е дълъг транзит, който ще ви помогне да постигнете огромно количество работа или проекти.

Марс е Богът на войната и е символ на свирепа и страстна енергия. Във ведическата астрология, Марс означава енергия, действие и желание. Управлявайки нашите животински инстинкти за агресия, гняв и оцеляване, неговият транзит може да повлияе дълбоко на събитията и живота ни.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ ПЕРИОДЪТ НА МАРС В ЛЪВ?

Реализиране на творчески и публични изяви, изкачване по професионалната стълба, поемане на отговорности.
Активизиране на любовта и приятелството.
Засилване на сексуалността, желанието за флирт.
Засилва се честолюбието и ревността.
По-близко общуване с децата и съпричастие към потребностите им.
Проявява на повече смелост и поемане на риск .
Активен спорт в свободното време
Най-стимулирани ще се почувстват на първо място родените под зодиакален знак Лъв. Ще усетите силен прилив на енергия, ентусиазъм и смелост. Трябва непременно да оползотворите тази енергия, като ѝ дадете възможност да се реализира в действие. Движете се, творете, спортувайте.

Не задържайте този импулс, защото той може да се трансформира в нервност, раздразнителност, конфликтност и дори открита агресия. Същото, но с по-малка сила, важи и за Овен и Стрелец, които ще усетят благотворното активизиране на Марс в Лъв.

Овен:

Въпросите, свързани със собствеността, изглеждат неблагоприятни през този период. Но пък този транзит изглежда благоприятен за започването на нови отношения. Това е момент, в който можете да разчитате на силна воля, увереност и издръжливост, за да постигнете целите, които сте си поставили.

Телец:

За Телец, транзитът на Марс говори за повишаване на лукса през август и печалбите, свързани с имуществото, ще се увеличат. Перспективите, свързани с доходите, изглеждат добре. Ако работите в партньорства, печалбите, дължащи се на партньора ви, сега се подобряват.

Близнаци:

Транзитът на Марс носи индикации за повишаване на силата и позицията във вашата кариера. Приходите ще се повишават и можете да кандидатствате за кредит през този период. Благоприятни кратки пътувания. Харчете средствата си разумно, тъй като разходите ви вероятно ще се увеличат.

Рак:

Този транзит ще повиши перспективите ви за работа. Съдбата ще ви благоприятства, тъй като благоприятни дълги пътувания са възможни. Вашите спестявания, както и доходите, изглежда се подобряват около август 2019. Месеците юли и август изглеждат трудни за кариерата и въпросите, свързани с децата.

Лъв:

Транзитът показва повишаване на доверието и смелостта ви. Конкуренцията през този период значително ще намалее. Печалбите от собствеността ще се повишат близо до края на август.

loading...