Марс влиза в знака Лъв

Марс влиза в знака Лъв от 2 юли 2019 до 18 август 2019 г. Това е дълъг транзит, който ще ви помогне да постигнете огромно количество работа или...

817 0

Дева:

Марсовият транзит може да повлияе на любовния ви живот. Внимавайте за здравето на партньора си. Разходите изглежда нарастват около август 2019 г., заедно с шансовете за пътуване в чужбина. Месец юли и част от август благоприятстват финансовото Ви състояние.

Везни:

Въпросите, свързани с любов и брак ще имат подобрение при този транзит. Страхът ви от конфликти и открито изразяване на мнение временно ще изчезне. Растежът на кариерата изглежда леко забавен през юли и август 2019 г. Контролирайте разходите си.

Скорпион:

Марсовият транзит ви носи добри новини. Нови, както и съществуващи любовни отношения изглеждат процъфтяващи. Кариерата и репутацията ви ще се подобрят значително след средата на август. Избягвайте да пътувате след 23 юни, ако все пак ви се налага проверете всичко по два пъти.

Стрелец:

Увеличени шансове за повишен лукс в живота ви. Аспектите изглеждат добри за любовните отношения и децата, ако имате такива. От средата на август нататък късметът ще е в полза на вас и печелившите дълги пътувания са на картите. Избягвайте да инвестирате в спекулации около юли 2019 г. Бъдете директни и действайте! Времето е подходящо за всякакви дела, за които е необходима решителност, упоритост и сила.

Козирог:

Този транзит носи възможност за увеличаване на печалбите и луксозните имоти. Бракът и отношенията с бизнес партньорите изглежда ще имат леко влошаване близо до юли 2019 г. Разходите вероятно ще се увеличат. Така че бъдете внимателни. Внезапните печалби са възможни след средата на август. Приходите значително ще се подобрят в края на августг.

Водолей:

Този транзит показва обещание за общите ви печалби. Избягвайте да взимате голямо решение, свързано с кариерата, близо до юли 2019 г. Любовните отношения, бизнес партньорствата и брачния живот ще се подобрят след средата на август. Стресът, свързан с деца, може да ви безпокои по това време. До края на август значителният кариерен растеж ще ви донесе спокойствие и удовлетворение.

Риби:

Вашите спестявания ще се подобрят през този период. Любовните отношения може да страдат около юли. Можете да планирате пътуване в чужбина сега, което ще ви спечели значителни средства.

loading...