Марсианската цивилизация е загинала в резултат на ядрена война

През ноември 2014 г. физикът д-р Джон Бранденбург публикува своята теория, която гласи, че древната цивилизация на Марс е загинала в ядрена война. Сега той е предоставил нови...

638 0

През ноември 2014 г. физикът д-р Джон Бранденбург публикува своята теория, която гласи, че древната цивилизация на Марс е загинала в ядрена война. Сега той е предоставил нови доказателства за теорията си, които ще съобщи по време на конференция, организирана от НАСА.

Той заявява, че няма друго обяснение за тези факти, които е открил по време на изследванията си. Д-р Джон Бранденбург ще представи теорията си в Хюстън, Тексас, днес.

Той казва, че марсианската цивилизация е била унищожена от ядрени бомби. Тънък слой от радиоактивни вещества, включително уран, торий (както е показано на графиката) и радиоактивен калий са открити на повърхността на Червената планета.
grafika

Той смята, че древните марсианци, известни като Cydonians, са били унищожени при ядрена атака от друга извънземна раса. И той предупреди, че ние трябва да се страхуваме от нападение на враждебна извънземна раса, която е унищожила марсианците.

Тънък слой от радиоактивни вещества, включително уран, торий и радиоактивен калиий на повърхността на Марс, както и ядрени изотопи в атмосфера, са доказателства за ядрени експлозии, са останали на две места на Марс – Cydonia Mensa и Galaxias Chaos.

„Открихме доказателства за ядрено разтопяване на стъкла Trinitite (такива има на Земята на местата на ядрени взривове) на две места на експлозиите и те ще бъдат представени на конференцията. Досега никой учен не е предложил никакви обяснения за този набор от данни,“ – казва д-р Бранденбург.

Той казва, че няма да говори за вярата си в древна извънземна цивилизация на научна конференция, за да не отвлича вниманието на публиката от учени, а ще се опита да им покаже всичко, което е събрал като доказателства за ядрения апокалипсис, превърнал някога живата Червена планета в пустиня.

loading...