Мъжете биха дали всичко за жените от тази зодия

На тези жени никога не им писва от любов, а за това свидетелства и фактът, че в сравнение с други знаци, те много често се женят. Става дума...

1461 0

На тези жени никога не им писва от любов, а за това свидетелства и фактът, че в сравнение с други знаци, те много често се женят.

Става дума за жените Близнаци , които са наистина фантастични. Те са забавни, социални, магически и провокативни. Непрекъснато искат да запознават с нови хора, не са надути, но нямат интерес за дълги любовни връзки. Близнаците са непредвидими и любезната си маска много бързо могат да заменят с арогантност. От потенциалните партньори изискват умствена съвместимост, защото тези дами никога не позволяват да имат физическа интимност с някой, който не е в състояние да ги предизвика интелектуално.

Те на външен вид са най-младолики от всички жени в зодиака.

Интелектуално са любопитни, но също така и много комуникативни, остроумни и брилянтни – те са истински съвременни жени. Няма откриване на изложба или театрална премиера, който те биха пропуснали. Също така, тяхната работа е най-често свързано със средства за масова комуникация.
Постоянното желание за новости при Близнаците води до ефект върху бюджета, а и често са склонни към ексцентричен външен вид. Те постоянно адаптират своите собствени нужди, а същото се опитват да направят и с партньора си. Промените са много важни за живота им, както и за психическото им развитие.

loading...