Мъжките зодии, които ще ви накарат да се чувствате, като кралици

Всяка жена иска да се чувства специална в очите на половинката си. Да има до себе си нежен, грижовен и любящ мъж, който да знае от какво точно...

1909 0

Всяка жена иска да се чувства специална в очите на половинката си. Да има до себе си нежен, грижовен и любящ мъж, който да знае от какво точно има нужда.

Ето класацията на зодиите, които ще се отнасят с вас като с принцеса
Рак

Ракът винаги се държи с приятелката си като с принцеса (в комплект със замък и огнедишащ дракон). За него това означава да й даде всичко, което иска в живота.

Това, което обича най-много, е да вижда искрата в очите й, когато се грижи за нея. Той има много любов за даване и когато срещне специалната жена, иска тя да знае, че е най-важният човек в живота му. Да се отнася като към принцеса е неговият начин да й покаже колко е щастлив с нея.

Козирог

Козирогът има едно от най-големите сърца в зодиака – и много любов за даване. Макар да е прекалено сериозен, когато става дума за изразяване на чувства, той знае, че има и други начини за проявяване на грижа.

Един от неговите любими начини да изрази любовта си е като се държи с жената до себе си като с принцеса. За него да я отрупва с подаръци и целувки, и дори да целува земята, по която тя стъпва е перфектният начин да покаже не само любовта си, а и докъде би стигнал заради нея.

Лъв

Лъвът знае колко е хубаво да те глезят от собствен опит, така че когато се държи с приятелката си като с принцеса, тя ще се чувства на върха на света. По-скоро ще го проявява, като я отрупва с подаръци и скъпи вещи, отколкото с целувки и масаж на краката.

Той е изключително романтичен, разбира се, но знае също така, че една принцеса има нужда от нови обувки или спа процедура. Така че не само ще я третира като принцеса, но и ще кара приятелките й да й завиждат.

Tелец

Телецът се отнася с жената като с принцеса през цялото време, но методите му са малко по-фини. Това не ги прави по-малко специални. Той ще й купува питиета и ще й приготвя романтична вечеря на свещи.

Но най-хубавото е, че само с един поглед той я кара да се чувства обичана и разбирана. Тя трябва да знае, че няма нужда да си мърда пръста за нищо.

Риби

Рибите си падат по сантиментални подаръци, а момичето до тях ще се чувства принцеса от сутрин до вечер. Закуска в леглото, цветя без повод, резервация в любимия й ресторант след дълга работна седмица – той ще прави всичко това.

Дори когато не прави подаръци, вниманието му в леглото и загрижеността му за нейното щастие ще я карат да се чувства 100% принцеса. Иска да знае, че сте щастлива заради самия него, не заради подаръците му.

Дева

Девата си пада по дребните жестове и малките подаръци – от типа „Това ме накара да си мисля за теб“ (което е очарователно). Независимо дали й държи вратата или й издърпва стола, жената до него ще се чувства като принцеса.

Отначало може да е трудно да го усетите, защото той е много деликатен. Може да започне с мили съобщения или като ви вземе от дома ви за среща, но постепенно ще се убедите, че вие сте принцесата на сърцето му.

loading...