Медицинска сестра започна да вижда духовете на мъртви хора

43-годишна медицинска сестра от Лондон, твърди, че работата в болницата  е пробудила в нея свръхестествени способности – тя започнала да вижда духове на мъртви хора. Майката на три...

1005 0

duh43-годишна медицинска сестра от Лондон, твърди, че работата в болницата  е пробудила в нея свръхестествени способности – тя започнала да вижда духове на мъртви хора. Майката на три деца от Лондон, 43-годишната Sally Cudmore, казва, че тя започнала да вижда странни неща по време на стажа си в болница.

„Работата в болницата, която планирах да започна като медицинска сестра, се оказа по-трудна, отколкото си мислех. Бях стажант в болница Lewisham, където попaдаха  тежко болни хора, когато започнах да виждам събития, преди те да се случат.

Знаех кои пациенти ще умрат, защото около  тези хора се появяваше червено-черен ореол, и това бе много шокиращо за мен. Спомням си, семейство на пациентка се радваше колко добре изглежда и изразиха надежда, че тя  ще се възстанови скоро. Но аз видях ореол около тази  жена и един час по-късно тя бе мъртва. Аз съм само човек, и ми е тежко да  виждам това, особено когато става въпрос за деца, „- казва тя.

loading...