Меркурий и Юпитер се „свързаха“ в Скорпион: Съдбоносен момент до края на годината!

Реалността ни се основава единствено на нашето възприятие. На 29 октомври Меркурий и Юпитер се „свързаха“ в Скорпион, насърчавайки оптимизма и позитивната перспектива за бъдещето ни. Но как...

567 0

Реалността ни се основава единствено на нашето възприятие.

На 29 октомври Меркурий и Юпитер се „свързаха“ в Скорпион, насърчавайки оптимизма и позитивната перспектива за бъдещето ни. Но как това засяга зодиакалния ти знак? Е, точно това ще ни окуражи да се отдадем на вярата.

В астрологията съединението на две планети се наблюдава, когато са обединени в един и същи зодиакален знак, a енергиите им действат като една. Това преминаване ще се осъществи само за един ден и докато Юпитер се подготвя да промени знаците, за да се чувства по-силна, енергията на този „транзит“ трябва да бъде изчистена по времето, когато започнем новия месец.

Меркурий е планетата на комуникацията, така че обединяването с Юпитер означава, че всичко е по-голямо, по-силно и може би дори по-смислено. Юпитер е планетата на разрастването, което пък значи, че каквото и да докосне, ще изглежда по-важно и по някакъв начин по-велико.

В Скорпион, накъдето Юпитер се движи от миналата есен, става дума за разкриване на това кои сме наистина и сваляне на маските, за да можем да живеем живота, който ни е предопределен. През тази година напускахме ситуации и хора, без които никога не сме мислили, че ще останем, но по някакъв начин знаем, че така е трябвало да стане.

Понякога стигаме до определена точка и не сме сигурни накъде да продължим или как да облечем мечтите и мислите си в думи, които имат смисъл за другите. Тук се намесва Меркурий, защото, особено в Скорпион, ще говорим за най-дълбоката истина и тя ще ни помогне да видим нещата така, както са наистина, с най-добрите последствия.

Именно заради съединението на двете планети, имаме силна седмица от началото на сезона на Скорпиона, пълнолуние в Телец и, разбира се, обновяването на Венера. Всяко едно от тези астрологически събития би насърчило някаква промяна и размисъл в нас, но заедно те сякаш се изравняват и сигнализират за шанс, който може да не ни се отдаде отново никога. Това означава, че трябва да обърнем голямо внимание на това, което преживяваме, мислим и с какви хора сме заобиколени.

Уран е активен през седмицата, предхождаща тази връзка, което означава, че има известни шокиращи моменти или възможности, които са се появили от нищото. С намесата на Венера е повече от вероятно, че в любовния ни живот е имало драматични промени.

Докато в живота ни има много фактори, които се появяват едновременно, без значение колко сме успешни, все още се стремим към пълнота в романтичния си живот. Това не е така, защото в себе си имаме липса, а по-скоро, защото партньорството е естествен фокус за личния ни живот.

Невероятно е, че през последните няколко дни сме имали романтичен шанс, който никога не сме очаквали. Венера е ретроградна, дори е възможно някой от миналото ни да се върне и да ни накара да се запитаме накъде искаме да продължим.

loading...