Меркурий в Близнаци: Големи постижения при въздушните знаци

От 30.05. до 12.06. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Близнаци. Този знак отговаря за сделките, любопитството, средствата за комуникации и транспорт. През този...

872 0

От 30.05. до 12.06. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Близнаци.

Този знак отговаря за сделките, любопитството, средствата за комуникации и транспорт. През този период можем да очакваме да сме изключително общителни, любознателни и обзети от желание за динамика и развитие. Периодът е идеален за попиване на знания, явяване на изпити, подписване на договори, покупко-продажба на имоти, пътувания и местения.

Много е вероятно някои от нас да се насочат към изучаването на нови и интересни дисциплини или науки. Други ще се отдадат на спортни активности, авантюристични занимания или пътувания. Трети ще обърнат сериозно внимание на висшето си образование и ще полагат изпити, докато четвърти ще подписват договори или ще се местят.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Меркурий в Близнаци на въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да осъществяват отдавна замислен свой проект или план или ще стартират ново начинание, което ще се окаже ключово за бъдещото им развитие.

loading...


Коментари