Меркурий в Дева: Успешен период за земните знаци

От 06.09. до 22.09. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Дева. Знакът Дева отговаря за детайлите, подробностите, реда и педантичността, следователно това разположение ще...

596 0

От 06.09. до 22.09. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Дева.

Знакът Дева отговаря за детайлите, подробностите, реда и педантичността, следователно това разположение ще ни направи по-аналититични, по-критични и много по-детайлни в изпълнението на нашите задължения. Практичността ще излиза на преден план във всичките ни начинания.

При всички случаи ще сме прекалено концентрирани в детайлите и подробностите. Поради тази причина съществува риск да загубим от поглед голямата картина и цялостния смисъл на нещата, в които се замесваме.

Земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци би трябвало да са доста последователни и систематични през периода. При тях организаторските способности и редът ще идват естествено. Именно затова през този период ще успеят да отметнат максимален брой ангажименти и да са наистина успешни в ежедневните дела и в преследването на целите си.

loading...