Меркурий в Лъв 6 -26 юли: Хората, които срещаме са наше огледало

Планетата на комуникацията влиза в Лъв. Лъв е знакът на популярността, блясъка и сцената. Ето защо този период е хубав за презентация на проекти пред широка публика. За...

1336 0

Планетата на комуникацията влиза в Лъв. Лъв е знакът на популярността, блясъка и сцената. Ето защо този период е хубав за презентация на проекти пред широка публика. За занимания, които изискват повече въображение. Неслучайно Лъвът управлява децата и хора с повече Лъв в Наталната си карта, са дълбоко свързани с вътрешното си дете. И потока на творческата енергия.

Меркурий в Лъв ни прави склонни и към повече драми. Особено, когато не ни обръщат внимание или не се чувстваме специални.

По принцип хората, родени с Меркурий в Лъв имат проблем със самооценката. Защото винаги искат да са повече и повече. И да са най-добрите – все пак Лъвът е царят на джунглата. Но сравнението само по себе си носи доза съмнение в собствените възможности. А понякога стремежът да си „винаги най-добрият“ е емоционално изтощителен.

Периодът на Меркурий в Лъв е подходящ за изява. Разговори с децата. Повече забавления и флирт. Подходящ е за креативни занимания, публични/творчески професии и изненади на любимите ни хора. Да бъдем по-щедри и да изразяваме любовта си с жестове, думи и действия.

loading...