Меркурий в Лъв: Стрелец, Лъв и Овен – Ще задълбочат връзка или ще се преместят в ново жилище

Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще бъде директна в знака Лъв. Знакът Лъв отговаря за забавленията, хобитата, талантите, влюбванията и децата, следователно през този период ще сме...

979 0

Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще бъде директна в знака Лъв.
Знакът Лъв отговаря за забавленията, хобитата, талантите, влюбванията и децата, следователно през този период ще сме забележителни и открояващи се, ще заявяваме позициите си гръмко и без заобикалки и ще се борим за нещата, които искаме, без да търпим възражения.

Ще имаме стремеж да разгърнем потенциала си и да се занимаваме с проекти и хора, които обичаме или най-малкото харесваме и към всяко нещо, с което се захващаме ще прибавяме нотка индивидуалност и изключителност. Много е вероятно някои от нас да се спуснат да практикуват хобито си или любим техен спорт, докато други ще обърнат сериозно внимание на децата и семействата си.

Ще търсим радостта и удоволствията в нещата около нас и много по-малко от обикновено ще забелязваме подробностите и незначителните детайли, понеже ще търсим цялостната и пълна картина и как всички и всичко се вписват в нея.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Меркурий в Лъв на огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен , както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще бъдат изключително харизматични и общителни и много добре ще знаят, как да правят впечатление на останалите и как да печелят чуждите симпатии и подкрепа. Една част от тях ще се втурнат да осъществяват отдавна замислен от тях проект, други ще задълбочат връзка, трети ще разширят или обновят домовете си или ще се преместят в ново по-просторно жилище.

loading...