Меркурий в Скорпион: Финансови прозрения за земните знаци

От 10.10. до 31.10. Меркурий, планетата на мисълта и комуникациите ще преминава през знака Скорпион. Това е период, през който ще търсим дълбочина в отношенията си с околните,...

650 0

От 10.10. до 31.10. Меркурий, планетата на мисълта и комуникациите ще преминава през знака Скорпион.

Това е период, през който ще търсим дълбочина в отношенията си с околните, както и смисъл в нещата, които ни се случват. Не е изключено да сме по-мрачни и негативни от обикновено, да си сглобяваме измислени сценарии, да търсим конспирации и да подозираме, че заобикалящите не ни мислят доброто.

Периодът е идеален за изготвяне на стратегия за действие. При всички случаи ще сме съсредоточени, борбени, целеустремени, последователни и упорити с нещата, които са важни за нас, но заради ретроградната Венера в Скорпион през същия период не ни се препоръчва да стартираме важни нови неща или да се изясняваме с близки до нас хора.

Разположението на Меркурий в Скорпион ще се отрази най-добре на водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят успешно да постигнат големи професионални и личностни успехи. Възможно е да финализират важни за тях проекти и да получат заслужено възнаграждение.

loading...