Меркурий в Стрелец: Преследвайте мечтите си!

В митологията Меркурий е вестоносецът на боговете и от днес влиза в съзвездието Стрелец. Планетата е бърза, активна, свързана с интелекта и се доверява на комуникацията. Движението ѝ...

952 0

В митологията Меркурий е вестоносецът на боговете и от днес влиза в съзвездието Стрелец. Планетата е бърза, активна, свързана с интелекта и се доверява на комуникацията. Движението ѝ в Стрелец ще повлияе на общуването, мисленето, интелекта и търговията.

Стрелецът е най-оптимистичният и авантюристичен знак в хороскопа и докато Меркурий се намира на негова територия всички представители на зодиакалните знаци ще засилят любопитството си и ще са настроени към развитие във всяка една житейска сфера.

С транзита на планетата на комуникациите ще сте настроени към обогатяване чрез нова информация и знания. Сега е най-подходящият момент да започнете ново образование или друго занимание, свързано с повишаване на интелекта.

Използвайте възможностите, за да разширите мирогледа си, а позитивната нагласа ще помага за задействането на нови проекти.

Вярата в идеите ви през този период ще е силна и всички ще са склонни да гледат по-ведро на бъдещето. В следващите дни представителите на различните зодиакални знаци ще бъдат по-идеалистично настроени от обикновено.

loading...