Меркурий във Везни: Пълен финансов успех за земните знаци

От 22.09. до 10.10. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Везни, най-хармоничния, справедлив и консенсусен знак от зодиака. През периода ще се стараем да...

637 0

От 22.09. до 10.10. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Везни, най-хармоничния, справедлив и консенсусен знак от зодиака.

През периода ще се стараем да избягваме конфликтите и ще се стремим към хармония във взаимоотношенията си с околните. Голяма част от нас ще са по-отстъпчиви от обикновено, както и доста по-склонни да виждат противоположната гледна точка във всяка ситуация. Поради тази причина пребиваването на Меркурий в знака, дава добра предпоставка за обсъждане на въпроси, които от известно време са болезнени и натежали.

Не е изключено обаче да станем доста колебливи и трудно да взимаме решения, което от своя страна ще ни забавя и обърква на моменти. Така или иначе докато планетата се намира тук, е добре да предприемаме решителни действия, като подписване на договори, сключване на сделки, важни покупки и инвестиции, сключване на брак, както и разтрогването му само до 06.10., защото след тази дата Венера, планетата отговаряща за баланса, хармонията, партньорствата и парите, които печелим, ще се движи ретроградно.

Докато Меркурий преминава през Везни най-добре ще се чувстват въздушните знаци Водолеи, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях може да се стигне до привършване на важни проекти и стартирането на нови. Не са изключени също така срещи с важни за тях хора, които могат да допринесат много за бъдещето им развитие и успех.

loading...