Меркурий във Везни

От 14.09. до 03.10. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Везни. Това е най-хармоничният и справедлив знак от зодиака. Престоят на Меркурий в тук...

886 0

От 14.09. до 03.10. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Везни. Това е най-хармоничният и справедлив знак от зодиака.

Престоят на Меркурий в тук дава добра предпоставка за обсъждане на въпроси, които отдавна са болезнени и натежали, също така е подходящ за започване на важни начинания, стартиране на проекти, водене на съдебни дела, подписване на договори, сключване на сделки, правене на важни покупки и инвестиции, сключване на брак, както и разтрогването му.

През периода да се очаква да се стремим към хармония във взаимоотношенията си с околните, да избягваме конфликтите и да сме по-отстъпчиви от обикновено, както и доста по-склонни да виждаме противоположната гледна точка в ситуациите.

От друга страна не е изключено да станем доста колебливи и трудно да взимаме решения, което е възможно да ни забавя и обърква на моменти.

loading...