Меркурий във Водолей: Попътен вятър за въздушните знаци!

От 01.02. до 18.02. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Водолей. През този период можем да очакваме да сме изключително нестандартни, ексцентрични и комуникативни....

769 0

От 01.02. до 18.02. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Водолей. През този период можем да очакваме да сме изключително нестандартни, ексцентрични и комуникативни. Знакът Водолей е най-независимият и непредвидим знак от зодиака, поради тази причина ще сме обзети от желание за промяна и няма да търпим неща, които ни затормозяват и потискат.

Ще се стремим да открием нови хоризонти и нов смисъл и цел в живота си, бягайки от рутината и познатото.

Периодът е много подходящ за преследване на цели и мечти, както и за търсене на помощ или подкрепа от социални контакти или приятели. Ще търсим цялостната и пълна картина и как всички и всичко се вписват в нея. Много по-малко от обикновено ще бъдем его фиксирани и себични. Много е вероятно някои от нас активно да започнат да се занимават с нови технологии, политика, телевизия, инженерна дейност, астрология, астрономия, социални дейности или каузи.

Най-добре ще се отрази преминаването на Меркурий във Водолей на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей, както и на хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. Възможно е те да се втурнат да осъществяват отдавна замислен от тях проект или да стартират ново начинание, което ще се окаже ключово за бъдещото им развитие. В личен план не е изключено да започнат или задълбочат връзка, да разширят или обновят домовете си или да се преместят в ново по-просторно жилище. Тези знаци ще бъдат изключително харизматични и общителни и много добре ще знаят, как да правят впечатление на останалите, как да завладяват сърца и как да печелят чуждите симпатии и подкрепа.

loading...