Месечен хороскоп за август: Дайте си шанс за промяна към по-добро!

Oвен Не е изключено да се влюбите през месеца. Заетите от вас ще бъдат добре оценени от партньора и ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на...

547 0

Oвен

Не е изключено да се влюбите през месеца. Заетите от вас ще бъдат добре оценени от партньора и ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията. Не е изключено да се спуснете да реновирате жилищата си и да подмените мебелировката си. При всички случаи ще хвърлите известни усилия в дома където живеете и една част от енергията ви ще отива там. В работата си ще бъдете много продуктивни и успешни. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.

Телец 

Може да имате промяна в близкото обкръжение. Не е изключено да смените работа, жилище или да ви дойдат нови колеги или съседи. Също така е вероятно да си купите нова кола, лаптоп или телефон. Добре е да разчитате на комуникативните си умения през месеца, понеже така най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите. Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията. В дома и сред роднините ви се очаква да се чувствате комфортно.

Близнаци

Възможно е да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите с чаровен непознат или непозната през месеца. Добре е да не прибързвате, за да не си навлечете ненужни неприятности. Не са изключени пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци през месеца. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област. При всички случаи ще сте изключително ангажирани с финансовото си състояние. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства.

Рак

Ще се чувствате много добре на работното си място. Ще успеете да подобрите финансовите си постъпления и да направите значителен напредък в дейността си. Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства. При всички случаи ще имате много успешен месец и ще срещнете признание.

Лъв 

Голяма част от свободните от вас, Лъвове, ще започват нова интимна връзка през месеца, докато заетите ще подобрят значително комуникацията си с партньора. Ще успеете да довършите неща, които сте започнали отдавна. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти.

Дева

Деви, се очакват промени в любовния ви живот през месеца. Голяма част от вас ще афишират или задълбочават връзка. Месецът ви ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много е вероятно да се отдадете на нова интересна дисциплина или наука, както и да задълбочите знанията си в област, която силно ви вълнува. През месеца може да ви се наложи да се грижите за някой близък. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си.

loading...