Месечен хороскоп за февруари

Oвен При вас, Овни, през месеца ще се събуди авантюристичния ви дух. Не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там. Тези от...

444 0

Oвен

При вас, Овни, през месеца ще се събуди авантюристичния ви дух. Не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там. Тези от вас, които останат по-дълго в страната, изпълнявайки ангажиментите си, биха имали късмет в решаването на правни въпроси и в строителните дейности.

Много важно е да внимавате да не се скарате с някой приятел, поради различия в мненията и да се стараете да сте толерантни към другите. В любовта ще имате късмет и партньорството ви ще процъфтява. Много вероятно е да задълбочите отношенията си и да предприемете следваща стъпка: брак, местене заедно, дете и т.н.

Телец

За вас, Телци, месецът ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много вероятно е да срещнете конфликт на интереси или да се натъквате на спорове, както в личните, така и в професионалните ви занимания. Поради тази причина е важно да се придържате към така присъщата ви нужда от баланс и разбирателство и да подхождате с чувство за такт при решаването на възникващи конфликти. Очакват се възходи и спадове в сериозното ви партньорство. Не е изключено да се замислите за раздяла, но е добре много внимателно да премислите ситуацията от всички ъгли, преди да предприемете стъпки в тази посока.

Близнаци

Вие, Близнаци, през месеца ще сте истински работохолици и е много вероятно да не ви остава време за нищо друго. Ще сте успешни и харизматични, дори и конкурентните ви ще бъдат принудени да признаят превъзходството ви. С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде максимално ефективно решен. Много вероятно е да предприемате сериозни стъпки за разрастване на бизнеса или за изкачването ви по-нагоре по професионалната стълбица. Ще ви остава доста малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да намерите време и за разпускане.

Рак

Месецът е подходящ да промените статуса си в обществото, Раци. Някои от вас ще сключат брак, други ще започнат нова престижна работа, а трети ще стартират образованието си. Много вероятно е да Ви се наложи да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания. Възможни са емоционални залитания, които ще преодолявате благодарение на вродения ви оптимизъм.

Лъв

С каквото и да мислите да се захванете през месеца, Лъвове, ще имате късмет да го довършите. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти. В любовен план е възможно започването на връзка или значително подобрение в комуникацията в постоянното ви партньорство, ако се намирате в такова. Все пак е важно да се пазите от заблуди и илюзии в любовта и да не се хвърляте през глава при първия повик на плътта.

Дева

Вие, Деви, не е изключено да имате проблеми в партньорството през месеца. Може да се очаква сблъсък на Егото ви с това на партньора. Ще водите борба за властта във връзката. Тази борба би успяла да задържи интереса ви върху конкретния човек, с когото сте. Важното е, че хармонията и разбирателството въпреки всичко ще имат възможност да се прокрадват в отношенията. Ще имате късмет с работата с чужди пари и инвестициите. Много вероятно е да имате промяна в обкръжението: при колегите, съседите, както и да влагате много емоции в общуването с другите

loading...