Месечен хороскоп за февруари 2018

Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Овен В работата бихте могли да сте звезди. Хората около вас ще ви предложат помощ. Съветваме ви да приемете тази помощ, да...

2026 0

Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Овен

В работата бихте могли да сте звезди. Хората около вас ще ви предложат помощ.

Съветваме ви да приемете тази помощ, да оцените тези жестове и естествено да върнете услугата. Никой не харесва егоистите. През февруари представителите на зодия Овен ще прегледат и ще преценят кои са приоритетите им. Очаква ги и развитие в личностен план.
Няма да осъзнаете, докато не стане прекалено късно, какво е трябвало да направите по различен начин. За съжаление, сега не можете да оправите нещата, но поне може да се поучите от грешките си за в бъдеще.

Посетете семейството си. Може би сте избягвали най-близките си прекалено дълго, но сега вашето внимание ще ги направи щастливи.

Вашият ангажимент е голям и вие чувствате, че може да продължавате още и още. Но трябва да сложите някакви граници, иначе това може да завърши зле.

Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Телец

Силни и инатливи, но практични и решителни

Във връзките, същото отношение ще се отрази добре. По-добре спазвайте дистанция. Емоциите може да замъглят трезвото ви мислене. Месец февруари няма да бъде благоприятен в личен план. Изглежда, че спокойствието, което Телците бяха намерили през изминалата година, започва да изчезва.

Звездите вещаят най-доброто, особено за тези, които са необвързани. Вашият път е отворен и има голям шанс да срещнете правилния човек, така че отворете очите си, за да не го изпуснете.

Нечестното отношение в работата не е нищо ново. Не сте само вие, които се чувствате огорчени. Намерете си съюзник.

Посетете музей или изложба. Ще се забавлявате, а може би и ще научите нещо ново.

 

Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Близнаци

Общителен и вежлив характер с чувство за хумор и креативност

През февруари е подходящо да планирате за бъдещето. Близнаците няма да пропуснат нищо важно в работата сега, затова е подходящо да следват мечтите си в този момент. Поглезете се с нещо, което сте жадували отдавна или отидете на зимна ваканция. Изживейте периода максимално. Другата част от годината ще бъде натоварена и няма да имате време за подобни дейности.

Бъдете силни, ако се изправяте пред раздяла. Не бъдете тъжни и очаквайте бъдещето с нетърпение.

Рутината няма да ви привлича вниманието за дълго. Трябва да бъдете изобретателни и да изпъкнете малко. Може би вашият шеф ще ви забележи и оцени.

Жадувате ли за приключение? Общувайте с хора и си „създайте“ приключение сами.

Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Рак

Емоционален, но отзивчив характер, раздразнителен и сдържан

Ще получите похвали за разрешаване на няколко спора и конфликта. Най-накрая ще имате възможността да се възползвате от уменията, които сте придобили през годините. Ще можете да удовлетворите желанията и на двете страни след предложение на подходящ компромис. От друга страна, представителите на зодия Рак няма да се справят много добре във взаимоотношенията през този февруари.

Излъчвате положителна енергия и затова днес е правилният ден за срещи. Бъдете по -социални, може да си създадете приятели или дори да срещнете сродната си душа.

Време е да сортирате неносените дрехи, ако килера ви е наистина препълнен. Не бъдете милостиви.

Не мислете само за себе си за вашия комфорт. Понякога трябва да се пожертвате.

Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Лъв

Смели, самоуверени, отстояващи и отворени са представителите на зодия Лъв

Лъвовете ще се окажат в патова ситуация през февруари. Особено в личните взаимоотношения. Ще откриете, че не сте толкова близки, колкото сте били с половинката си и чувствата между вас вече не са толкова прекрасни. Оправданията няма да помогнат. Този проблем трябва да бъде решен възможно най-скоро. Трябва да поговорите.

Несигурността ще ви притеснява повече от истината. Затова трябва да поговорите с партньора си честно, дори и разговорът да е неприятен.

Ако вашите колеги ви завиждат, помислете дали има нещо нередно в това, което правите и се опитайте да бъдете по-мили.

Опитайте нещо ново за промяна. Каквото и да е. Стига стереотипи.

Месечен Хороскоп за февруари 2018 зодия Дева

Внимателни, грижливи, но интелигентни и точни са представителите на зодия Дева

Девите няма да са много добри в работата си през февруари. Звездите не са разположени в правилната, спокойна позиция. Така че няма да изпъкнете, но и няма да изостанете. Ще разберете, че няма нужда да насилвате нещата и ще приемете факта, че не може винаги да сте отговорни за всичко. Оставете работата на останалите и освободете малко напрежението.

Дори, когато говорите с най-добрия си приятел, не забравяйте добрите маниери. Все пак, някои теми могат да бъдат неподходящи и неудобни за някой.

Планирайте ваканция. Поне за малко ще забравите за тревогите и ще започнете да я очаквате с нетърпение.

Не се ядосвайте и разстройвайте от началото на деня.

loading...