Месечен хороскоп за май 2019

Периодът от 6 май до 12 май 2019 г. е белязан от фазата на изгряващата луна. Това е идеалното време за укрепване на бюджета и самореализацията. Въпреки това...

1795 0

Периодът от 6 май до 12 май 2019 г. е белязан от фазата на изгряващата луна. Това е идеалното време за укрепване на бюджета и самореализацията. Въпреки това е важно да не се прекалява, прекомерната активност е изпълнена с емоционална преумора.

Пълнолунието се пада на 18-ти, Луната ще има огромно въздействие върху материалната ситуация на всички знаци на зодиака. Основната задача е правилно и ефикасно да разпределяте парите, които имате, за да поддържате или постигнете финансова стабилност.

Овен

Овен, за вас май е идеалният период за подписване на доходоносни договори, откриване на собствен бизнес и стартиране на дългосрочни проекти. Но не забравяйте за предпазливост при сключването на финансови транзакции, дейността на измамниците ще бъде извън мащаба

Началото на последния месец на пролетта ще бъде свързано с някаква апатия и липса на инициатива. Хороскопът за май 2019 г.

е окуражаващ: до края на първото десетилетие типичните Овни ще усетят прилив на жизненост, а социалната и бизнес активността ще се върне.
Второто десетдневие на май ще укрепи лидерските и ораторски качества, другите ще започнат да ви слушат. Много от тях ще се интересуват от нещо ново, това е добро време за самообразование и запълване на пропуски в знанията. В наши дни е възможно активно развитие в сферата на бизнеса или работата. А някои представители на зодията въобще ще преосмислят обичайния си начин на живот и ще внесат забележими промени в него. Звездите ви съветват да се съсредоточите върху спортната тренировка, умерените натоварвания ще допринесат за производителността и емоционалната стабилност.

И краят на периода ще бъде най-хармоничното време, Овен ще бъде спокоен и разумен. Ако имате някаква объркана ситуация или незавършена работа, тогава повечето от въпросите ще бъдат разрешени спонтанно и без никакви специални жестове от ваша страна. Хороскопът препоръчва да се пазите от всякакви конфликти, за да избегнете негативно влияние отвън.

Третото десетилетие е просто създадено за семейно забавление и романтичен отдих, обърнете внимание на тези, които обичате.

Телец

Телец, през май трябва да избягвате прекомерно физическо натоварване – те могат да причинят болки в гърба. Погрижете се за себе си

Началото на май 2019 г., според хороскопа за Телец, ще бъде най-неблагоприятно: вероятно е изострянето на хроничните рани, възможни са проблеми в отношенията с близки и бизнес партньори, финансовото положение едва ли ще ви направи щастливи. Тези дни е необходимо да проявявате сдържаност, да не влошавате ситуацията, да се грижите за репутацията си. Междувременно, първите десет дне не е подходящият момент за големи разходи и парични инвестиции, рисковете са високи под влиянието на измамниците.

След настъпването на новолунието делата на типичния Телец постепенно ще се изкачват нагоре, а до средата на месеца представителите на знака ще бъдат в отлично настроение и физически тонус. Това е идеалният момент за разнообразна комуникация и бизнес взаимодействие. Звездите ви обещават безкористна подкрепа от приятели или роднини, не отказвайте предлаганата помощ.

Краят на периода ще се развивате. Можете да си позволите приятни покупки, но не трябва да се нагорещявате. Възможни обещаващи познанства, някои ще намерят половината си.

Последното десетилетие благоприятства личностното израстване, интелектуалната и духовна дейност. Не си губете времето – научете нови неща и работете върху себе си.

Близнаци

Близнаци, звезди предупреждават: в последните дни на май бъдете по-внимателни по пътищата, гледайте думите и делата си

Според хороскопа за май 2019 г. Близнаците в началото на месеца трябва да се забавят. Първото десетдневие е благоприятно за измерен начин на живот и качествена почивка. Опитайте се да възстановите физическата сила и енергийните ресурси. Ако има такава възможност, откажете допълнителни служебни задължения и отложите домашните задължения.

В същото време вторите десет дни ще бъдат по-продуктивен и интензивен период. Типичните представители на вашия знак ще преживеят емоционален подем, ще се появят много необикновени идеи. В този момент, повишена ефективност, ежедневни задачи, ще бъдете като „пружинки“. А и това е чудесен момент за бизнес пътувания и пътувания, пътят ще даде само положителни впечатления. Звездите предричат: сега четенето ще бъде най-добрият източник на полезна информация.

Последното десетдневие на май ще бъде най-продуктивният етап на месеца. Кариеристите ще могат да установят външни отношения, а неочакваните перспективи могат да се отворят в бизнеса. Това е идеалният момент за интензивно обучение и духовно развитие.

В самия край на творческия потенциал на Близнаците ще се увеличи, ще се окажете в светлината на прожекторите. Възлюбени и близки хора ще бъдат вашата подкрепа във всички въпроси и начинания. И важна информация ще отиде при вас.

Рак

Раци, предпазливостта сега е необходима в любовта: семейството трябва да наблюдава вашите действия, в противен случай рискувате да изпаднете с половина за дълго време; онези, които не са женени, могат да се срещнат с интересен човек, но е вероятно търговските мотиви да управляват този човек

Що се отнася до Рак, тогава с хороскоп за май 2019 г. значими събития този период няма да ви донесе. Вярно е, че не трябва да се отпускате напълно, иначе скоро ще трябва да се справяте със затруднения както на работното място, така и в личния си живот. Не избягвайте преките си задължения, поддържайте вътрешна дисциплина.

Средата на месеца ще бъде свързана с разрешаването на дългогодишни парични въпроси. По това време са възможни непланирани срещи и пътувания, които ви обещават добри резултати. Но се въздържайте от важни финансови манипулации, за да не паднете за спекуланти.

Събитията от третото десетилетие ще бъдат обвързани с роднините на дома. Раците ще бъдат ангажирани в решаването на някои проблеми, свързани с близки роднини. И много от тях ще поеме подобряването на апартамента или вилата: покупките за тази цел ще бъдат печеливши и успешни, а бюджетът ще бъде бързо възстановен.

Кариеристите в последните дни на пролетта могат да разчитат на чуждестранни бизнес пътувания или подкрепа от чуждестранни спонсори.

Лъв

Лъвовете до края на май ще почувстват срив, а обичайната почивка и сън няма да помогнат. Препоръчително е да отидете на едно малко пътуване до природата, където никой няма да ви попречи да се отпуснете напълно и да придобиете сила

Хороскопът за Лъв за май 2019 предвижда: през първото десетдневие богатството може да се отвърне от представителите на Огъня. Очаква се обостряне на хроничните заболявания, като общото благосъстояние може да се влоши. Освен това не се изключват финансови затруднения и неуспехи в планираните планове. Звездите се препоръчват да се избягват рискови действия в областта на кариерата и бизнеса, както и да се чака с отговорни решения за любовния фронт.

Креативната природа на вашата зодия ще бъде възнаградена в средата на месеца. Вторият десетдневен период ще донесе успех в професионалната област, можете да затвърдите лидерската си позиция. Това е добро време за преминаване на курсове за спешна подготовка и възстановяване на интелектуалните ресурси. До 18-ти ще има увеличение на жаждата за физическо натоварване и здравословен начин на живот, ако желаете, бързо ще възстановите здравето си.

Краят на пролетта може да донесе необичайни познанства, които като цяло ще са ключът към вашите перспективи. Тези дни Лъвовете ще постигнат абсолютна хармония с близки приятели, колеги и бизнес партньори. И приятелските отношения ще бъдат укрепени: не отказвайте искрената помощ на вашите другари, тогава някои от вашите амбициозни планове ще дойдат до светкавична скорост.

Дева

Дева, не трябва да се тревожите за парите през май: вие сте в стабилна финансова ситуация, най-важното е да се въздържате от напълно ненужни покупки.

Първите дни, както показва хороскопът през май 2019 г., ще бъде изключително апатичен и емоционално труден етап за Девите. Дори най-познатите случаи ще ви доведат до депресивни настроения. Но след фазата на новолунието, която пада на 4-ти, ще успеете да се съберете заедно. До края на това десетдневие типичните представители на вашия герой ще се забавляват с ценно и дългоочаквано придобиване, а някои най-накрая ще доведат до въпросите, свързани с недвижимите имоти.

Началото на второто десетдневие благоприятства проектирането на заеми и вноски, началото на строителните и ремонтните работи. В същото време в средата на май се очаква творческият потенциал на Дева да се увеличи, което ще допринесе за по-голяма производителност на труда и в бизнеса. Звездите ви обещават успех във всички сфери на живота, при условие че ще дадете всичко най-добро.

В крайна сметка, някои хора от зодията ви могат да разчитат на срещи с хора с еднакви мисли. А целенасочената природа ще ги възнагради с кариерно развитие, атрактивни оферти в областта на професионалната дейност и увеличаване на доходите.

loading...