Месечен хороскоп за март

Oвен Не е изключено да предприемете големи промени през месеца. Някои от вас ще сменят жилище или ще сменят обзавеждането, други ще имат нововъведения в работа, като смяна...

1251 0
Oвен

Не е изключено да предприемете големи промени през месеца. Някои от вас ще сменят жилище или ще сменят обзавеждането, други ще имат нововъведения в работа, като смяна на колеги, екип или поява на нови ангажименти, докато трети ще прекъсват или стартират лични взаимоотношения. При всички случаи ще имате интересни възможности за развитие. След средата да месеца не е изключено да се натъкнете на стари познати, с които да прекарате приятно времето си.

Телец

През месеца е възможно да се отдадете на философски учения или да потънете в нова дисциплина. Всичко научено ще би обогати и ще ви помогне да израснете в нова насока. Ще повдигне самочувствието ви и по всяка вероятност ще ви отвори нови врати за развитие. След средата на месеца е възможно да имате изясняване на отношенията с най-близките ви хора. Много вероятно е след подробно анализиране на ситуацията да постигнете консенсус и да се успокоите, за нещата които до скоро са ви тормозили.

Близнаци

Вие, Близнаци , ще преживеете много флиртове и закачки през месеца и не е изключено да се влюбите и да започнете връзка. Ако сте в сериозно партньорство е възможно да задълбочите отношенията си и да предприемете следваща стъпка. Ще имате много вълнения покрай близкото обкръжение, колегите или съседите през месеца. Възможно е да ви изникнат ядове с кола, телефон или лаптоп. Не е изключено да имате промяна в работния колектив или да сменяте работно място. При всички случаи обаче ще сте много ефективни в работа и ще успявате бързо да отмятате задачите си.

Рак

Очакват ви много положителни вълнения покрай семейството през месеца. Много вероятно е някой негов член да ви изненада положително. При всички случаи ще успеете да прекарате приятно време в домашна атмосфера. В работа също ще сте много активни и комуникативни. Важно е да се пазите от стрес и да не се напрягате излишно. През месеца ви чакат финансови колебания. Пазете се от необмислени инвестиции и прибързани покупки.

Лъв

Много е вероятно да заформите флирт с колега и да хлътнете бързо по него през месеца. Ако сте заети внимавайте да не прибързате с авантюра, която е възможно да не е перспективна, но да създаде проблеми в дългогодишно ваше партньорство. Ще имате активна комуникация със семейството и може да ви се наложи да се грижите за някого от близките си.

Дева

Вашият фокус за месеца ще падне върху партньорството ви. Ще влагате много усилия и ще се стараете любимият ви човек да се чувства наистина специален. В професионален план ще успеете да блеснете. Голяма част от вас ще имат възможност да постигнат значителни успехи. Много продуктивно ще отмятате задачи и ще покорявате върхове.

loading...