Месечен хороскоп за септември 2017: Три зодии на гребена на вълната

Месечен хороскоп за септември зодия Овен Вътрешна мощ, внезапна сила, самоувереност Нещата ще започнат да се ускоряват още веднъж с пристигането на есенните месеци. Съгласно хороскопа ви, ще...

2213 0

Месечен хороскоп за септември зодия Овен

Вътрешна мощ, внезапна сила, самоувереност

Нещата ще започнат да се ускоряват още веднъж с пристигането на есенните месеци. Съгласно хороскопа ви, ще се окажете в твърде трудни ситуации.

През септември зодия Овен ще разберат за затруднения в семейството си, които е необходимо да бъдат разрешени тутакси. Благодарение на това преживяване, ще е нужно да пренаредите приоритетите си. Не считайте това като нещо негативно.

След раздяла може би сте си мислили, че в никакъв случай няма „да се върнете в играта“. Това е само временно чувство. Бързо ще срещнете човека, който ще го промени.

Очевидно е, че не ви допада перспективата цял ден да сте на работа. Но е нужно да стиснете зъби и да не си навличате беди.

Прекарайте малко време сред природата, вместо вкъщи пред телевизора или на компютъра.

Месечен хороскоп за септември зодия Телец

Силни и инатливи, но практични и решителни.

Хармонията ви ще бъде нарушена от благоприятна възможност, която ще ви бъде поднесена по време на септември.

Не бива да изпускате възможността. И все пак, от друга страна, ще е нужно да премислите подробно дали сте готови да жертвате толкоз много. Може би, ще изглеждате затворени и дори недосегаеми за хората около вас. Внимавайте за това, най-вече в работата.

В тази област от междуличностните връзки ще бъдете много уверени. Знаете как да впечатлите противоположния пол, така че не се страхувайте да използвате знанията си. Бъдете игриви и се насладете на приятна незабравима вечер. Посетете работилница. Ако се страхувате да отидете сами, вземете добър приятел с вас. Вслушайте се в храносмилателната ви система. Знаете, че не е добре да преяждате или да ядете бързо.

Месечен хороскоп за септември зодия Близнаци

Общителен и учтив характер с чувство за хумор и креативност

Единственият способ да превъзмогнете проблемите си е да преустановите здрави взаимоотношения с хората, които в последно време сте пренебрегвали. През септември, Близнаците няма да пестят мили думи и комплименти. Малък знак на признателност може да направи другите щастливи. Вашият партньор ще бъде удовлетворен, ако прекарате романтична вечер съвместно, само вие двамата. Ще намерите пътя един към друг отново. Звездите ще благоприятстват необвързаните и поради това е необходимо да се отправите към обществото или да срещнете някой онлайн. Ако вашите колеги ви завиждат, помислете дали съществува нещо нередно в това, което правите и се опитайте да бъдете по-мили. Внимавайте да не пренебрегвате най-близките си, намерете време и ги включете в програмата си. Те ще бъдат щастливи.

Месечен хороскоп за септември зодия Рак

Емоционален, но благоразположен темперамент, сприхав и сдържан

Есента и най-вече месец септември, ще бъдат под знака на връзките. Звездите благоприятстват обич и хармоничност в този период. Очаквайте нощи изпълнени с романтика. За необвързаните представители на зодия Рак, хороскопът е подготвил много възможности да срещнете нови хора. Възползвайте се. Не стойте вкъщи, излезте! Трябва да достигнете до други мисли, така че общуването с приятели вечерта безусловно ще ви се отрази добре. Не отлагайте работата, която може да свършите днес, за утре. Това важи в пълна сила в момента. Ако всеки път сте се наслаждавали или сте впечатлени от рисуването, сега е времето да започнете уроци и да опитате.

Месечен хороскоп за септември зодия Лъв

Смели, самоуверени, отстояващи и отворени са представителите на зодия Лъв

През септември обстановката в работата ще бъде по-спокойна. Очаква ви спокоен период в работата и семейните трудности ще ви избегнат. Това е точното време да излизате. Звездите са в благоприятно разположение особено за Лъвовете, които са в настроение да „ловуват“. Ще се насладите на много приключения, вълшебство и любов. Ще имате потребност от повече тишина в работата от всякога, не оставяйте колегите да ви разсейват с техните разговори. Отидете на пътуване, но този път отвън града в природата. Имате потребност да си починете от града. Погрижете се за кожата си, хидратирайте я или се насладете на пилинг.

Месечен хороскоп за септември зодия Дева

loading...