Месечен хороскоп за януари на Анджела Пърл

Има израз: както празнувате Нова година, така ще я прекарате. Същото се отнася и за първия месец на новата година. Много е важно тя да върви щастливо, продуктивно...

406 0

Има израз: както празнувате Нова година, така ще я прекарате. Същото се отнася и за първия месец на новата година. Много е важно тя да върви щастливо, продуктивно и гладко.

И за да разберете в коя посока е по-добре да се движите, какво да очаквате и какво да мечтаете през януари. Предлагаме да се запознаете с истинския и точен хороскоп за януари 2019 от Анджела Пърл .

Няма по-позитивен и мъдър астролог от Анджела Пърл. Опитът на тази красива жена в областта на астрологията е повече от 20 години! Анджела Пърл е сред почетните гости на международни астрологически конференции, проведени в Австралия, САЩ и Великобритания. Именно нейните интерпретации помагат на много хора да успеят и да намерят хармония в душата си.

Прогноза за януари 2019

Овен

Първият месец от новата година ще започне за огнения Овен много активно. Януари 2019 г. ще бъде важен по отношение на кариерата и статута. Много от представителите на Овен очакват промяна на дейността.

8 януари Венера – планетата на любовта и красотата – влиза в 9-ти дом на Овен. А това означава, че с личния живот всичко ще бъде просто прекрасно. Възможна съдбовна среща, която впоследствие ще доведе до брак. Финансирането също ще бъде наред.

Телец

Това е чудесно време да насочите енергията към себе си и да направите здраве и релаксация. Загуба на тегло, пътуване до санаториум, йога, курсове по астрология са точно нещата, на които трябва да се обърне внимание през януари.

От средата на януари Телец ще усети обратната връзка от миналото. Събитията и хората, с които сте имали енергийни връзки, ще ви напомнят за себе си. Но не се страхувайте, всичко ще върви много по-гладко и по-положително, отколкото можете да си представите.

Или може би някой от миналото може да бъде тяхното бъдеще. Благоприятни пътувания с цел активна почивка, е възможно да се продават или купуват недвижими имоти.

Близнаци

Прекрасен месец за отношенията на Близнаци, както лични, така и бизнес. Възможни са и промени във финансовата сфера, изразени в увеличаване на приходите. Много ситуации ще бъдат свързани с приятели или хора с еднакви възгледи, които ще помогнат в търсенето на дестинация.

През януари 2019 г.

Близнаците ще направят първата стъпка към мечтите си. Най-добрият период ще бъде края на месеца. Целенасочената природа на въздушния знак ще постигне забележими резултати в професионалната област и в творческите области.
Рак

Януари може да бъде добра основа за изграждане на нов бизнес или търсене на допълнителни източници на доходи. Ще има възможност да придобият нови умения, които могат да бъдат полезни в работата. Необходимо е да бъдете внимателни в конфликти с властите (с шефа или с бащата).

Също така, първият месец от новата година ще бъде много важен период за връзката. Много от Раците ще отговорят на тяхната любов и някои ще приключат с предишна връзка.

Лъв

Лъвовете влизат в активната трудова фаза: затова трябва да се обърне специално внимание на вашето благополучие в началото на месеца. Опитайте се да отложите не толкова належащите пътувания и не толкова важните въпроси за по-подходящо време.

Романтични срещи, любовни приключения, приятни изненади – това е, което Лъвовете ще запомнят през втората половина на януари. От финансова гледна точка всичко ще бъде стабилно.

Дева

loading...