Месечен хороскоп за юли

Юли е разгарът на лятото и страсттите ще са нажежени като времето навън. Няма да липсват и бури, но слънцето ще преобладава в отношенията на зодиите. Звездите обещават...

791 0

Юли е разгарът на лятото и страсттите ще са нажежени като времето навън. Няма да липсват и бури, но слънцето ще преобладава в отношенията на зодиите.

Звездите обещават един щастлив месец за няколко зодии, окито са работили усърдно досега за своето личностно израстване и желание да се променят и самоусъвършенстват. Упоритта работа най-после ще им донесе плодове и ще може да се насладят на успехите си и на морето, което са си заслужили.
Овен

Погълнат от домашни грижи и работа, Овенът няма да забележи слънчевия и топъл юли. Ще ви се наложи да работите в авариен режим, за да свършите всичко навреме и да получавате пари. Въпреки че не се страхувате от работата, пречките пред целта могат да ви въведат в заблуждение. Добре е от време на време да си вземате почивка. В противен случай ще забравите как изглеждат вашите приятели и роднини. В края на месеца очаквайте големи печалби, които могат да бъдат безопасно похарчени за пътуване или разширяване на жилището.

Представителите на този зодиакален знак, които все още не са срещнали любовта, е добре да излизат по-често и да се срещат както с нови, така и със стари приятели. Тогава ще разберат, че любовта съществува и чувствата могат да бъдат взаимни. Звездите обещават на Овните срещи и неустоимо любовно предложение. Най-важното е да не стоите непрекъснато в дома си и от време на време да се откъсвате от компютъра.

През месец юли е добре да обърнете внимание на психичното си състояние. Ако сте станали раздразнителни и бързо се уморявате, най-добре е да потърсите специализирана помощ!

Телец

Звездите ви обещават един прекрасен месец, в който слънцето не само ще се ви топли със своите лъчи, но и ще ви зареди с енергия за активна работа. Приключения, пътувания, запознанства и искрени разговори с роднини – всичко това очаква Телците през юли. В главата ви ще узрее интересен план как да реализирате замисленото без максимални загуби и разочарования.

През този месец ще се замислите за смяна на имиджа и ще се озовете в салона за красота. Иска ви се да станете по-привлекателни както за себе си, така и за противоположния пол. Не е нужно да гоните модата, но е добре да обновите стария си гардероб.

Семейните Телци през юли да се готвят за кризисно положение и куп конфликти с половинката си. Ако подходите към всичко разумно и спокойно, ще можете да съхраните хармоничните си отношения. Самотните Телци пък ще хвърлят цялата си енергия и сила в търсене на половинката си. Ако отидете на морето, вашата мечта ще се сбъдне. Избраникът ви ще се окаже не само красив човек, но и интересен събеседник.

През юли не е изключено да ви мъчат зъбобол и болки в ушите. Не се опитвайте да решите проблема самостоятелно, а потърсете медицинска помощ!

Близнаци

Като цяло Близнаците чакат изненади и промени от всеки нов месец. Юли няма да е изключение. Той ще ви донесе толкова оригинални и неочаквани неща, че чак ще се изненадате. В личен и професионален план голяма част от събитията ще се развиват с мълниеносна скорост.

Звездите съветват да станете по-сантиментални и чувствителни, ако искате да съхраните връзката си. Хубаво е през почивните дни да излезете извън града с приятели, да се разходите из планината или просто да полежите на плажа. Всяко разнообразие ще ви донесе положителни емоции. При самотните Близнаци всичко си е както обикновено – работа, грижи и дом, и на хоризонта не се задават никакви кардинални промени.

През месец юли е добре представителите на този зодиакален знак да бъдат много взискателни по отношение на колегите и началника си. Ще разполагате с достатъчно пари. Главната ви задача ще е да ги харчите разумно.

В здравословен план е добре да приемате повече витамини и да укрепите имунната си система с плуване и слънчеви бани.

Рак

Задава се месец, изпълнен с много неочаквани събития. На някои ще им се наложи да се трудят от сутрин до вечер, а други ще отидат на почивка. Сами трябва да решите кое е по-важно – печалбата или релаксът. Между другото, дори и по време на пътуването си някои Раци ще продължат да работят усилено и ще имат голям шанс да съхранят финансовото си положение.

Тези, които изберат да тръгнат на път, ще срещнат любовта. Това няма да бъде просто летен флирт, а красива история с продължение. В семейните Раци ще се зароди желание да разнообразят връзката си. И тъй като по натура са много романтични, ще приложат това си качество във всичко, с което се сблъскат. В края на месеца очаквайте предложение от приятел, което ще се окаже много печелившо.

През юли е добре да сте много внимателни към храната, която ядете. Ако не обърнете внимание на качеството на продуктите, може да се натровите доста сериозно.

Лъв

Целеустременността е в кръвта на Лъвовете, затова и никакви препятствия и проблеми няма да са в състояние да ги изплашат. Фокусирани сте върху кариерата си. Ако продължавате в същия дух, са възможни не само печалби, но и започване на собствен бизнес.

В любовен план всичко ще е цветя и рози. Семейните представители на този зодиакален знак е добре по-често да доказват любовта си, но не на думи, а с действия.

Въпреки че обичате да си похапвате, трябва да усмирите апетита си. В противен случай рискувате на плажа да изглеждате като бъчва.

Дева

Нима лятото може да бъде тъжно и студено? Дори и Девите не трябва да се съмняват, че юли ще им подари щастие, любов и професионални успехи. Всичко ще бъде точно така и то благодарение на тяхната увереност, ярък образ и творчески замисли.

Споделяйте щедро оптимизма си с околните. Очертават се много срещи. Ще се запознаете не само с нови приятели, но и с любовта на живота си. Семейните Деви пък ще проявят инициатива по отношение на всички битови и домакински въпроси. Заедно с половинката си ще навестят стари приятели, които с радост ще споделят с тях тайните си за щастлив семеен живот.

loading...