Месечен хороскоп за юли

Какво те очаква през новия месец? Ще срещнеш ли любовта или пък по-скоро ще се отдадеш на приключения с любимите си хора? Как ще се развиваш в професионалната...

1170 0

Какво те очаква през новия месец? Ще срещнеш ли любовта или пък по-скоро ще се отдадеш на приключения с любимите си хора? Как ще се развиваш в професионалната сфера? Разбери още сега!

Овен

При вас, Овни, е възможно да изникнат ангажименти с по-възрастен член от вашето семейство през месеца. Много е вероятно също така да предприемете подобрения в и покрай дома си, да си вземете нов домашен любимец или да си смените жилището. В любовта ви очакват важни разясняващи разговори, които могат да се окажат решаващи за развитието на връзката ви. Бъдете предпазливи при харченето на пари и подписването на договори, понеже има риск да бъдете подведени.

Телец

Вие, Телци, не е изключено да имате ядове покрай телефон, лаптоп, кола или друго средство за предвижване през месеца. За това ви се препоръчва да планирате правилно времето си и да тръгвате малко по-рано към ангажиментите си. Така ще имате време да отреагирате на възможни пречки.
Ако сте достатъчно старателни, ще успеете да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите и по всяка вероятност ще получите признание и аплодисменти от важни за вас хора. При всички случаи ще сте много продуктивни и ангажирани и ще влагате голяма част от енергията си за изкарване на пари. Внимавайте да не пренебрегнете любимия човек или семейството си заради прекалени служебни ангажименти.

Близнаци

Вие, Близнаци, по всяка вероятност ще успеете да си припечелите допълнителни средства през месеца. В работата ще имате напредък и възможност да се развивате и да получите признание. Също така ще имате много добър тонус през месеца и периодът ще е много подходящ за започване на нов спорт или диета, както и за правене на изследвания и процедури. Не е изключено обвързаните от вас да получат шанс за задълбочаване на отношенията с любимия, докато свободните ги чакат романтични изживявания.

Рак

Вие, Раци, по всяка вероятност ще намерите своя неповторим начин да блеснете през месеца и да направите впечатление на заобикалящите ви хора.
В любовен план отношенията ви с партньора по всяка вероятност ще претърпят положителна промяна и развитие. Периодът е много подходящ за развитие на връзката и изясняване на отношенията. В работата ви са възможни известно количество драми и неразбирателства с шефове и колеги, поради което ви се препоръчва да сте умерени в действията и приказките си, както и склонни към компромиси.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте много мечтателни и отнесени през месеца. Много вероятно е да се влюбите силно и да имате желание да се отдадете на удоволствия и почивка. Може да се очакват известни разочарования от страна на близките ви приятели. Внимавайте на кого, какво споделяте, за да не ви споходят изненади в последствие. Очаква се да имате много терзания как ви възприемат другите и дали срещате подкрепа и разбиране от останалите. Ще се засягате от най-малките коментари и забележки и за да избегнете нежелани конфликти е добре да обмисляте ситуациите преди да реагирате. Печеленето на пари ще ви се получава с лекота през месеца.

Дева

Вие, Деви, ще успявате да мобилизирате усилията и мисълта си и да се справяте успешно със задачите си през месеца. Възможно е да полагате нови основи и да сте доста активни. Всяко ваше усилие ще бъде възнаградено и нещата в службата лесно ще ви се получават. Много вероятно е да получите протекции от висшестоящи или да започнете важни социални контакти, които след време да са ви от полза. Не е изключено да ви хрумне идея как да осъществите своя отдавнашна мечта. В любовен план обвързаните от вас ще имат шанс да се насладят на време, прекарано с любимия човек, докато свободните ще за заляти от нови и интересни възможности за флиртове и закачки.

loading...


Коментари