Месечен хороскоп за юни 2019

Овен В първия летен месец Овните е най-добре да не се впускат в приключения с непознати, дори ако те им обещават много пари, защото в крайна сметка могат...

1103 0

Овен

В първия летен месец Овните е най-добре да не се впускат в приключения с непознати, дори ако те им обещават много пари, защото в крайна сметка могат да се озоват във финансов капан, от който ще е доста трудно да се измъкнат.

Въпреки това, през юни ще им се приискат вълнуващи приключения и ще направят всичко, за да стане животът им по-весел. Ще започнат да залагат на хазарт, ще отидат на рисковано пътешествие или ще станат един от участниците в любовния триъгълник, въпреки че за тях сега е най-важно да намерят време за семейството си – за половинката и децата си.

Овните, които нямат човек до себе си, могат да се запознаят с интересна особа по време на семейно събиране. Също така в началото на лятото някои представители на този зодиакален знак ще имат възможност да променят сферата си на дейност, което между другото ще има положителен ефект върху нестабилната им финансова позиция.

Най-благоприятни дни: 4, 9, 11, 18, 26, 27

Дни, в които трябва да внимавате: 1, 8, 14, 15, 21, 28, 29

Телец

През юни Телците ще решат да променят професията си. Но преди да направят това, трябва да завършат всичко, с което са се захванали и да изплатят дълговете си. Не трябва да строите пясъчни кули. Сега е времето, в което трябва да покажете своята естествена практичност, това ще ви помогне да се придвижите бързо към целта.

В средата на месеца деловата ви активност може да намалее, което няма да се отрази по много добър начин на финансите ви, така че трябва да избягвате ненужните разходи.

В личния живот не ви очакват никакви промени. Семейните Телци ще бъдат заети с обичайните си домашни задължения и тревоги, а тези, които все още не са намерили своята половинка, благодарение на активния си начин на живот, могат да срещнат интересни хора от противоположния пол, но не се очаква дълготрайна връзка.

През юни трябва да се откажете от травматичните спортове. Има голям риск по време на заниманията да навредите на здравето си.

Най-благоприятни дни: 1, 2, 24, 27, 28, 29

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 11, 25

Близнаци

За Близнаците юни ще бъде време на празници и весели събития. В средата на месеца ги очаква голямо тържествено мероприятие, на което ще се събере не само цялото семейство, но и непознати, така че то трябва да бъде най-високо ниво. Подготовката ще доведе до много притеснения и неприятности, някои от които ще се стоварят със страшна сила върху представителите на този зодиакален знак.

Поради постоянната суматохата, кариерата ще остане на заден план, следователно на работното място не се очакват никакви промени. На любовния фронт всичко ще е наред: семейните Близнаци ще се сближат много с половинката си и отношенията им ще бъдат изпълнени с много романтика. Тези, които все още не са обвързани, ще имат възможност да се запознаят с атрактивни лица от противоположния пол, но само ако продължат да се държат активно. Не е изключено при някое от тези запознанства да избухнат силни чувства.

През юни родените под този зодиакален знак трябва да се погрижат за ставите си и да не ги натоварват.

Най-благоприятни дни: 2, 4, 5, 12, 30

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 6, 13, 20, 27

Рак

През юни за Раците е препоръчително да общуват възможно най-много и по-често да излизат от домовете си. Сега е от изключително важно значение да се окажете в центъра на събитията. Това е единственият начин да постигне голям успех в кариерата и в любовта.

Първият месец на лятото е отличен период да започване всичко на чисто: да стартирате свой бизнес, да разкриете чувства си (както положителни, така и отрицателни), да се откажете от безполезните идеи и т.н. Не се притеснявайте – бариери пред промяната не се предвиждат, а точно напротив – ще имате възможност за нови познанства, за установяване на полезни контакти, които ще допринесат за бърз ръст в кариерата и стабилна финансова позиция.

Вярата в утрешния ден ще се отрази положително върху любовните ви взаимоотношения. Благодарение на позитивното ви отношение много лесно ще спечелите обекта на симпатиите си. Въпреки това, за да спечелите любимия човек, е добре да обърнете внимание на фигурата си. Най-добър помощник в това ще ви бъде спортът.

Най-благоприятни дни: 5, 6, 20, 24

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 1, 11, 25, 29

Лъв

Началото на лятото за Лъвовете ще е много спорен период: в нещо ще им провърви, в друго ще се сблъскат с огромно разочарование. Най-важното е да не униват и да продължат да действат, в противен случай ще им бъде много трудно отново да се върнат в правия път.

През юни Лъвиците най-накрая ще решат да прекъснат старите връзки – както сърдечни, така и приятелски, и ще започнат всичко начисто. Промените ще повлияят положително на любовните и професионалните им отношения. Може би някои момичета, родени под този зодиакален знак, ще успеят да съчетаят и двете – ще започнат романтична връзка в офиса, която ще положи основите за бъдещ брак.

При мъжете от тази зодии такива драматични промени не се очакват. Най-много да се замислят за промяна на работното място, но засега това ще бъдат само мисли.

Лятото е чудесно време за спорт. През юни се препоръчва представителите на тази зодия да се захванат с колоездене и плуване. Те ще окажат благоприятно влияние върху работата на сърцето, което доста често ще напомня за себе си през този месец.

Най-благоприятни дни: 7, 9

Дни, в които трябва да сте много внимателни: 15, 22, 29

Дева

Практически през целия юни Девите ще бъдат заети с битови и семейни дела, които са планирали още в началото на годината, но по различни причини са отлагали за по-късно.

Именно в началото на лятото ще се захванат с ремонт или дори със строителство на свой дом, което означава, че ще отделят много време за тичане по магазини и строителни хипермаркети. В допълнение, заради недоверието, което изпитват към способностите на другите членове на семейството, ще се наложи да правят всичко сами. Резултатът – караници с домашните и огромна умора, която ще им донесе мигрена и болки в гърба. Само хубавият масаж и качествен сън ще им помогнат да се справят с неразположенията.

На работното място през юни няма да настъпят резки промени. Не е изключено да получите предложение за нов проект, но тъй като сте заети с домашните си работи, ще откажете. И ще бъдете много прави, защото впоследствие предложението ще се окаже нерентабилно.

Финансовото положение на Девите ще е стабилно, дори и на фона на високите разходи.

Най-благоприятни дни: 5, 9, 12

loading...


Коментари