Месечен любовен хороскоп за месец март

Овен Любовният хороскоп за месец март сочи, че представителите на зодия Овен ще копнеят за независимост, което ще доведе до редица пререкания. Необвързани: Най-вероятно ще учудите всички около...

1204 0

Овен
Любовният хороскоп за месец март сочи, че представителите на зодия Овен ще копнеят за независимост, което ще доведе до редица пререкания.

Необвързани: Най-вероятно ще учудите всички около вас, тъй като през този месец желанието ви да излизате и да бъдете сред хора ще бъде огромно. Запомнете, че всичко трябва да бъде умерено и е възможно да срещнете мечтаната половинка.

Обвързани: Бъдете по-умерени, тъй като през този месец ще има доста предпоставки за разпри с най-близките ви хора.

Не забравяйте, че всички проблеми могат да се решат с комуникация.
Телец
Първата половина от месец март ще бъде прекрасна за Телците. Ще се радвате на прекрасно настроение и ще се разбирате безпроблемно с всички около вас.

Необвързани: Опитайте се да намерите повече време за себе си и да си починете от „ежедневния шум“. Не бива да мислите, че всеки човек, когото срещате, е потенциален партньор.

Обвързани: Този месец не е подходящ за вземането на сериозни отношения относно любовния ви живот и бъдещето с партньора ви.

Близнаци

Не е изключено да бъдете въвлечени в странен любовен триъгълник през първата половина на месеца. Не се поддавайте на провокации и изясните истината, за да не задълбочавате съмненията.

Необвързани: Втората половина от месеца е времето, през което е най-вероятно да създадете ново запознанство, което да се превърне във връзка.

Обвързани: Месецът е изключително подходящ за пътешествия и романтични изненади. Покажете на близките си хора колко много значат за вас и ще се радвате на хармонични отношения.

Рак

Ще ви се струва, че всичко е прекалено объркано и сложно. Отношенията ви не само в любовта, но и в семейството ще бъдат подложени на изпитание. Важно е да запазите спокойствие, за да разрешите с лекота всички конфликти.

Необвързани: Не бъдете нетърпеливи и прибързани. Ще ви се струва, че през месец март броят на запознанствата е сведен до минимум, но звездите съветват да не прибързвате със започването на нова връзка.

Обвързани: Месецът за вас ще премине под знака на осъзнавате. Това ще е периодът, през който ще можете ясно да си представите бъдещето с любимия човек и ще бъдете готови за сериозен разговор.

Лъв

Главен герой през месец март ще бъде именно любовта. Периодът е изключително благоприятен за романтика и пътувания, които ще ви донесат много положителни емоции.

Необвързани: Социалният ви живот ще процъфтява през този месец. Честите излизания с приятели и новите хора, които ще срещнете, ще ви докажат, че любовта е съвсем близо.

Обвързани: Настроението ви през целия месец ще бъде насочено единствено и само към любовта. Изненадайте половинката си с романтично пътешествие, което ще ви сближи още повече.

Дева

По всичко личи, че през месец март ще ви бъде изключително трудно да се съсредоточите на работното място. Това се дължи на настроението ви, което е изцяло ориентирано към приятни преживявания и нови усещания.

Необвързани: Ще бъдете неустоими за противоположния пол, което ще доведе и до куп покани. Но не бива да подхождате твърде наивно към всяко ново запознанство.

Обвързани: Месецът ще премине безоблачно и не се очертават сътресения в любовта. Прекарвайте повече време с половинката си и планирайте бъдещите си планове.

Везни

loading...