Много любов и щастие за три зодии през април

Предупреждение към всички: Меркурий продължава да бъде ретрограден до 15 април. Влиянието от неговата ретроградност ще се чувства и малко след това. През този период не предприемайте нищо...

826 0

Предупреждение към всички: Меркурий продължава да бъде ретрограден до 15 април. Влиянието от неговата ретроградност ще се чувства и малко след това.

През този период не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, избягвайте да сключвате договори, да купувате големи покупки като автомобил, битова техника, офис техника.

Добре е да не се подписвате за брак и да избягвате новите запознанства. След тази дата започва и растящият период на Луната и имате зелена светлина за действия. Благоприятен и щастлив месец април на всички!
Козирог – Този период ще бъде много активен и плодотворен за вас.

Марс минава през знака ви и вие се оказвате в центъра на събитията. През това време можете да постигнете много, ще имате достатъчно сила и енергия за всичко, така че да не ви плаши повишената активност. Ще бъдете по-активни и страстни във всички дела.

Тъй като ретроградният Меркурий се намира в сектора на дома и семейството ви, темите за тях стават по-актуални. Можете да продължите много неща, които са били отложени по-рано, а на някои просто не сте обръщали внимание. През този период ремонтът може да се забави (ако го планирате).

Възможно е да възникне сериозно недоразумение с близките или родителите. Всичко това може да се превърне в източник на стрес за вас. Вместо да влизате в конфликти, помислете как можете да разрешите разногласията. Не забравяйте за себе си, поглезете се с нещо, което ви е особено любимо – вкусна храна, спа процедури, масаж и много други, които ще ви донесат удоволствие и ще ви позволят да се отпуснете.

През април вие ще бъдете щастливците на Зодиака. Очарователната Венера (планетата на любовта) до 24 април се намира в сектора на любовта и обещаваща приключения, ярки страсти и силни емоции. Отношенията с любимите ви хора ще са пълни с нежност и хармония.

Ще бъдете способни да приемате и да дарявате любов. Насладете се на всеки миг!

Водолей – Марс ще минава през тайнственият дванайсети сектор на хороскопа ви.

loading...