Много внимавайте днес от 07:23 до 17:54 часа

След като вече разбрахте какво ви готвят звездите за днес, то трябва да знаете, че пълнолунието, което започна преди минута в 07:23 часа е в знак Телец. Периода...

1216 0

След като вече разбрахте какво ви готвят звездите за днес, то трябва да знаете, че пълнолунието, което започна преди минута в 07:23 часа е в знак Телец. Периода на пълнолуние е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална.

По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Разполагаме с много сили, ръцете ни горят, желанието за работа не секва.

В същото време се повишава емоционалността и раздразнителността. Излишъкът от енергия не дава спокойно да се живее. Засилват се и любовните чувства. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяме към всички знаци, които съдбата ни праща.

Луната е в знак Телец – търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.

16 лунен ден продължава днес до 17:54 часа – В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите. Ден на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност.

Старайте се да не проявявате недоволство. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир. В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите.

loading...