Могъщо пълнолуние в знака Стрелец

Пълнолунието подчертава противоположните сили или полярности в живота ви, като работата ви срещу дома, или това, от което имате нужда, в сравнение с това, което искате. Вътрешното напрежение...

721 0

Пълнолунието подчертава противоположните сили или полярности в живота ви, като работата ви срещу дома, или това, от което имате нужда, в сравнение с това, което искате.

Вътрешното напрежение и външният натиск могат да доведат до лични конфликти и кризи, които източват енергията ви. Вашият дом, семейство и интимни взаимоотношения идват в по-остър фокус след пълнолуние.
Лунните качества на емоциите и инстинктите достигат своя връх при пълнолуние. Използвайте повишената си емоционална сила и интуиция, за да преодолеете всякакви предизвикателства в отношенията. Подсъзнателното осъзнаване позволява безпристрастен и балансиран поглед върху личните ви отношения. Ясно ще видите каква е динамиката на връзката или негативните чувства, предизвикващи дисхармония.

Аспекти на пълнолунието

През този период звездите ни дават силна вяра и самоувереност. С търпение ще правите нещата по правилния начин. Духовната мъдрост и самодисциплината ви помагат да работите за дългосрочен успех.

Това Пълнолуние носи фокусирано и остро мислене, което може да се приложи за осъществяване на мечтите ви. Това дава усещане за неотложност, но агресивното или отбранително мислене може да доведе до аргументи, темпераментни изблици, подлост и словесни злоупотреби. Самосъзнанието за натрупването на нервна и импулсивна енергия ще доведе до по-продуктивни резултати.

loading...