Момиче, посетило къща с привидения, бе обладано от зъл дух (видео)

В момиче от САЩ се вселил демон, а всичко това се случило, когато посетило обитавана от духове къща, която по-рано купил Зак Бегънс, изследовател в областта на паранормалното...

493 0

В момиче от САЩ се вселил демон, а всичко това се случило, когато посетило обитавана от духове къща, която по-рано купил Зак Бегънс, изследовател в областта на паранормалното и водещ на предаването „Приключения с призраци“ („Ghost Adventures“).

Зак Бегънс решил да направи документален филм за имението, за което се говори, че е обитавано от духове. За целта той поканил в дома семейството, което преди живяло там, за да разкажат за странните неща, които се случвали с тях. Момичето, която по-късно било обладано от злия дух, също посетило къщата, където някога живяло със семейството си.

Според близките на момичето, чието име не се съобщава, то първо заговорило на странен език, а след това започнало да заплашва с кървава разправа себе си и роднините си, съобщава TMZ.com.

Семейството й веднага се обърнало към католически свещеник за да извърши обряд по екзорсизъм. След това, изглежда, момичето се почувствало по-добре, и отново започнало да контролира действията си. Част от процеса на изгонването на злия дух семейството записало на видео.

loading...