Мощен ритуал за пари!!! Започва да действа след един ден!

Трябва да се вземе саксия за цветя и да се напълни с пясък. Забодете в него 12 зелени свещи. Запалете ги, като мислите за това, което искате да...

10669 1

Трябва да се вземе саксия за цветя и да се напълни с пясък. Забодете в него 12 зелени свещи. Запалете ги, като мислите за това, което искате да си купите са парите, които ще привлече в живота ви магията. Самите пари не задържайте в мислите си, а само това, за което ще ги харчите. Изречете след това следните думи:

„Дванадесет месеца една година съставят, нея със събития и най-различни неща изпълват. Гърмят над главите човешки с гръмотевични бури, съ снежни бури, със студ ги замразява. Както са вечни дванадесетте месеца в годината, така нека изгонят от мен безпаричието. Нека всеки ден пълнят моя портфейл, с богатство моята съдба да обременят. Пари при пари постоянно идват, в моята врата влизат и никога не си тръгват. Така да бъде! „.

Свещите трябва да изгорят напълно. А вие в същото време си мислете за това колко радост ще получите, когато ги харчите. Ако направите всичко правилно, след един ден ще получите определена сума, а след това и повече. За да не провалите ритуала, не си представяйте самите пари, а само радостта от това, че ги притежавате! Този мощен ритуал за пари започва да действа след един ден.

loading...


Коментари

1 comment

  1. КристофЕр Отговор

    Ритуали? Аз си правя парипосредством вземане а акции чрез Фронт Пойнт Партнърс и ми върши работа след няколко месеца вече имам възвръщаемост