Мощна техника за сбъдване на желания

glass-of-water

Има ли определен алгоритъм или  техника,  с която можем  да сбъднем  желанията си? Защо някой път нещата се случват с лекота, а друг път е невъзможно? Един от...

17217 4

Има ли определен алгоритъм или  техника,  с която можем  да сбъднем  желанията си? Защо някой път нещата се случват с лекота, а друг път е невъзможно?

Един от универсалните принципи на Вселената е, че привличаме това, за което мислим. Мозъкът ни е така  устроен, че той ни осигурява успех за нещата, върху които се фокусираме. (Виж „Получавате това, за което мислите“)

Методът е от Вадим Зеланд  и  се нарича „Чаша вода“ (вижте и ЕНЕРГИЗИРАНЕ НА ВОДАТА ЗА ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ).

Способът е удивителен и наистина може да  ви помогне да разрешите различни проблеми и ще ви даде импулс от енергия за постигане на нещата, които искате да се проявят в живота ви.

Вземете лист хартия и  напишете желание или нещо, за което мечтаете силно. Ако работите по даден проект и ви  трябват творчески идеи, можете да напишете нещо като: „Аз съм пълен с вдъхновение и креативност. Позволявам си   творческата енергия да тече свободно през мен. Имам гениални идеи. Аз привличам гениалните идеи. Моята творческа същност ми помага да реализирам пълния си потенциал. Привличам благополучие в моя живот. Здрав съм. Изобилието е около мене. Греба с пълни шепи от живота. Аз съм…“ 

Това може да ви звучи глупаво, но мозъкът и сърцето трябва да „чуят“ за вашите нужди и да ви дадат правилната посока. Можете да напишете  различни утвърждения, които са насочени към привличане на партньор, нова работа, намиране на финансова стабилност / изобилие и дори да  разрешите здравословни проблеми. Просто изберете утвърждение за областта на живота, която искате да се подобри и  го запишете. Бъдете креативни и не поставяйте условия, дайте шанс на Вселената да ви изненада с най-доброто, което е за вас.

След това вземете листа хартия с утвърждението  и го  прикрепете към чаша вода. Започнете да търкате дланите на ръцете си, за да активирате енергийния поток  и поставете ръцете си от двете страни на чашата . Кажете утвърждението си на глас или мълчаливо. Визуализирайте също така крайния резултат и изпратете цялата си енергия към водата. Изпийте водата.

loading...


Коментари

4 comments

 1. валентина симеонова Отговор

  Колко време се прави

 2. Йофи Отговор

  Жива вода

 3. Maria Отговор

  Това е магия за желания не е опасна както много биха казали!

  За да започнете са ви нужни:
  1) 3 свещи няма значение какъв цвят са само да не е червено за любов или черно за черна магия…какъвто имате под ръка(свещите трябва да са малки без свещник)
  2) чиния по ваш избор
  3) захар не на бучки

  Какво правите:
  Сложете свещите на най-високото място в къщата , като ги поставите в чиния със захар ,която разпръсквате във чинията около свещите.Запалете свещите и ПОМОЛЕТЕ вашите ангели пазители за 3 желания: Свети Rafael Свети Michael Св.Gabriel.

  Много внимавайте имате само три и то в основен ред:
  1 желание за бизнес(но не за пари като материално благо)
  2 желания за любов
  3 и последно за нещо което мислите че е непосилно на вас да ви се случи.

  Само последното правило – Побликувай тази магия след 3-я ден и на 4 ще види какво става! Няма разочаровани!

  1. Таня Николова Отговор

   Публикувах я ….и какво ще стане сега