Мощната планета на КАРМАТА влезе в знака Козирог

На 24 януари 2020 г. планетата на Кармата Сатурн се премести в Козирог. Това е транзит, който ще продължи 2,5 години. Знаем, че обикновено Сатурн обича да ни...

1207 0

На 24 януари 2020 г. планетата на Кармата Сатурн се премести в Козирог.

Това е транзит, който ще продължи 2,5 години. Знаем, че обикновено Сатурн обича да ни „смазва“, да ни ограничава, да ни принуждава да работим, но за наше добро, методите на тази планета да ни върнат в правия път са малко трудни. Сякаш изстискваме плода и получаваме сока, който ни харесва, или камъкът от скалата пада в реката и под въздействието на вода, пясък и други намеси става гладък и красив.
Сега ще разгледаме прогнозата за всеки знак на зодиака поотделно.

Овен – Сатурн в десетия сектор на вашия хороскоп ще ви напомня за необходимостта да уважавате вашите лидери, началници, баща. Не ги критикувайте, те заеха ръководна позиция, без да бездействат. Те имат своя собствена роля, вие имате своя собствена. Без уважение към тях не може да се постигне по-висока позиция в обществото. За някои от вас това е период на признание и израстване в кариерата. Сатурн винаги награждава тези, които работят отговорно. Ако не харесвате работата си и чувствате ограниченията и недоволството от текущата си работа или професия, тогава вашата задача е да подобрите образованието си и да намерите по-подходящо място за себе си. Но да ви напомня, че Сатурн насърчава онези, които работят и превъзпитава мързеливите и горди хора.

Телец – Сатурн ще ви напомня за необходимостта от духовно развитие. Помнете, ако ученикът е готов, тогава ще има Учител. В този период е необходимо да се обърне дължимото внимание на вашето саморазвитие, търсенето на истината, поддържането на дълбоки ценности. Влиянието на Сатурн може да ви накара да преразгледате възгледите си за религията и житейските принципи. Сатурн ще насърчи ваканциите с цел саморазвитие, ако установите, че нямате достатъчно пари за пътуване, тогава може би имате грешни цели; целите и възможностите ще се променят.

Близнаци – ако хората ви помогнат по някакъв начин финансово, не го приемайте за даденост. Ако ухапете ръката, която ви храни, тогава финансовите постъпления от други хора могат да спрат. Това важи и за вещите и парите на партньора ви. Ако преди това не е бил проблем, обстоятелствата могат да се променят. Имате шанс да получите повече, но само при условие, че можете да водите уважителен диалог с човек. Това е пример за това каква игра може да започне Сатурн, за да покаже на човек някои негови черти на характера, които той по някаква причина е започнал да култивира в себе си. Нека ви напомня, че Сатурн поддържа самочувствието у хората, но в същото време харесва уважението към другите, отказ от гордост, завист и други неблагоприятни качества. Ако сферата на парите на други хора не е от значение за вас, този път е подходящ и за да се подложите на преглед, да лекувате хронично заболяване, да правите йога, сутрешни упражнения. Също така, Сатурн може да започне процес на трансформация на вашата личност, живот, този процес може да не е лесен, но когато приключи, ще преживеете прераждане.

Рак- Сатурн ще действа чрез взаимоотношения. Това е връзка с брачен партньор и бизнес партньори, колеги. В хороскопа всеки има това, което е спечелил поради действията си в минали животи. Няма нужда да си спомняте минали животи, просто погледнете отношението на съпруга си към вас, за да разберете каква карма (благочестие) сте натрупали в тази посока. Но това не е нещо фиксирано, всеки ден, с всяко действие ние рисуваме нашето бъдеще. Ако не сте женени, тогава се занимавайте със саморазвитие. Може би заслужавате по-добри отношения със себе си, отколкото са обстоятелствата, просто трябва да отработите някои качества в себе си, да осъзнаете нещо, да намерите себе си в живота. Преминаването на Сатурн през седмия сектор на хороскопа дава късмет в работата, в отношенията с бизнес партньорите.

Лъв е много добрата позиция на Сатурн за вас, която ще ви помогне да преодолеете дълговете, враговете и болестите си. Не само можете да помогнете на себе си, но и ще помогнете на другите. Не забравяйте, че в момента работите за качествено обслужване. Помощта трябва да е безкористна. Някои от вас ще почувстват желание да отидат в приют за бездомни животни и да се погрижат за малък приятел. Той ще ви помогне да се справите с евентуално увеличаване на обема на работа. Ако ще има много работа, не се обезсърчавайте, заедно с това вашата отговорност расте. Но обърнете дължимото внимание на здравето си, не се преуморявайте.

loading...