Мощно новолуние в Риби – слагаме край на всичко старо в живота си!

Предстои края на астрологичната година. Скоро ще дойде пролетта, а с нея ще започне и новата астрологична година със знака на Овена. Сега е моментът да се обърнем...

543 0

Предстои края на астрологичната година. Скоро ще дойде пролетта, а с нея ще започне и новата астрологична година със знака на Овена.

Сега е моментът да се обърнем към себе си и да усетим какво се случва в нас. Неслучайно избрахме да започнем и цикъла „Чудото на любовта“ точно сега. Всичко започва от нас и ако искаме да променим нещо, то трябва да започнем от себе си.
Новолунието в Риби, което ще се случи на 06 Март, носи в себе си много лекота, мекота и нежност. Дава ни копнеж да се свържем със собствените ни емоции, да ги видиш, да ги уважим и да ги приемем. Това е и задачата ни точно сега. В момента само ние сме важни и разбира се – това, което става в собствения ни емоционален свят.

Новолунието е границата между новото и старото. В този ред на мисли през седмицата можем да се разделим със стари емоционални модели на поведение, а ако се налага и с хората, с които ги свързваме.

loading...