Мощно слънчево затъмнение в знака РАК!

„Лунно Затъмнение“ – самата дума привлича и отблъсква едновременно. На 2 юли 2019 г. ще се получи пълно слънчево затъмнение при 10 градуса в знака Рак. Това затъмнение...

1251 0

„Лунно Затъмнение“ – самата дума привлича и отблъсква едновременно.

На 2 юли 2019 г. ще се получи пълно слънчево затъмнение при 10 градуса в знака Рак.

Това затъмнение ни призовава за големи планове от обществено значение. Съществува връзка между Слънцето и Луната с Венера, докато светилата образуват опозиция със Сатурн и Плутон и това намеква за връзката на любовта с бизнеса или големите пари.Затъмненията на Слънцето винаги възвестяват начинанията, но този път не трябва да бързате, защото Ракът е много предпазлив знак. Трябва да помислите внимателно за всичко, преди да започнете нещо ново в работата, бизнеса или личния си живот.

Пълно слънчево затъмнение
През периода на затъмнения (всеки от тях започва да се усеща 3 месеца преди и 3 месеца след това) си струва да бъдете внимателни, защото енергията на този ден е много силна. Нашите мисли и действия могат да поставят схемата на промяна за следващите 12 месеца!

И за да знаем какво да очакваме от затъмнението на 2 юли ето прогнозата за промените от невероятната Анжела Пърл. Любима на много наши читатели астролог и таролог тя разкрива тайните на бъдещето за всеки знак на зодиака.

Раци, пригответе се, глобалната промяна е на прага!

Овен
В Овен това затъмнение ще се проведе в 4-ти дом – къщата на семейството и кариерата. Ето защо трябва да отделите максимално време на семейството си. Време е да разговаряме сърдечно с близки и може би да простим, ако в семейството има възмущение към някого. Ще има усещане за спокойствие, сигурност и хармония.
Добър момент за промяна на мястото на пребиваване, преместване, започване на ремонт и обновяване на дизайна на апартамента.

Телец
Третата къща – къщата за комуникация и контакти, ще бъде от особена важност за Телец в този период. Благоприятно е да почивате повече, да се запознаваш и общуваш с различни хора, като по този начин разширяваш социалния си кръг. Също така е добре да прегледате кръга на тези, с които общувате и да разберете какви хора ви носят радост и добро настроение, а след разговор с кого се чувствате слаби.
Опитайте се да елиминирате токсичните хора от живота си и ще почувствате прилив на сила и енергия. Наблюдавайте мислите си, сред тях може да се появи интересна идея, реализирането на която ще ви донесе добър паричен доход!

Близнаци
В Близнак затъмнението ще включи къщата на парите и финансите. Възможна е финансова помощ от близки хора, на хоризонта може да се появи работа с по-високи доходи и перспективата за кариерно развитие. Добър момент да получите ценни неща под формата на къща, кола или ценни книжа. Това затъмнение обещава на Близнаци нов етап в живота, който е по-добре да се посрещне с радост. И малко физическо натоварване ще ви накара да бъдете по-енергични и да добавите цвят към живота си!

Рак

През този период Рак ще бъдат напълно концентрирани върху своите близки. Козметични процедури, експерименти с външен вид и коса – всичко това ще бъде възможно най-успешно и подходящо.
Ракът ще започне да се променя както вътрешно, така и външно. И това ще се отрази благоприятно на събитията в бъдеще. Добро е всяко начало. Този период е като отправна точка за нов цикъл. Чувствайте се свободни да вървите напред и не се страхувайте, късметът е на ваша страна!

Лъв

Добър момент да започнете да проучвате и откривате себе си. Нещо старо и ненужно ще изчезне на заден план. Почистването е полезно както на физическо, така и на умствено ниво. минете на диета, отидете в спа центъра, започнете да медитирате най-накрая. Научете се да бъдете в момента – тук и сега!
Ако си спомняш себе си и усещаш истинските си нужди, тогава ще можеш да подобриш здравето си и да постигнеш лекота и хармония в душата си. Така че можете да гледате на живота от различен ъгъл, ще откриете нови идеи и възможности, които не сте забелязали и игнорирали преди.

Дева
Дева ще може да се чувства важна част от екипа. Партньорите, както и хората от вътрешния кръг, ще подкрепят всички ваши нови идеи и начинания, особено ако са свързани с обучение, нови знания, малки пътувания, движения и дори смяна на автомобил.
Някои самотни Деви могат да срещнат човек, с когото ще имат лек флирт. Разрастване в сериозна връзка може да предотврати вашите предразсъдъци и стереотипи. Затова се опитайте, преди всичко, да оцените човека според неговите действия. Така можете да избегнете не само измама, но и пристрастие в отношенията.

Везни

loading...