На какъв език ни говорят Висшите Сили

Всички ние рано или късно се замисляме за интуицията, подсъзнанието, а някои от нас и за Висшите Сили, които ни ръководят, подсказват и направляват. За някои тази информация...

798 0

Всички ние рано или късно се замисляме за интуицията, подсъзнанието, а някои от нас и за Висшите Сили, които ни ръководят, подсказват и направляват.

За някои тази информация не представлява тайна и те успешно се възползват от тези подсказки, а някои чуват това за първи път, а други упорито ги игнорират. Във всеки случай мисля, че е добре да определим на какъв език ни говорят Висшите Сили.

1. На езика на фините усещания

Това е нашето енергийно, емоционално и интуитивно състояние. Ето защо е важно да се вслушваме в себе си, в душата си и в това, което ни подсказва сърцето. За съжаление съвременният човек трудно чува сърцето си.

Ако душата пее, вие сте на верния път, ако усещате дискомфорт, тежест, неясна тревога – избрали сте неправилен път!

2. На езика на шамара

Ако не слушаме сърцето си, Висшите сили използват езика на знаците и сигналите. Това са случайни, малко вероятни събития. Задавили сте се, изкълчили сте си крака, нещо е паднало, някой ви е попречил или нещо е казал. Предупреждават ви и за добрите, и за лошите събития. Вглеждайте се в света около себе си, в хората, и в себе си! Подобни знаци може да се интерпретират само след свършен факт.

В случай, когато не разбирате тези сигнали, знаците се повтарят до три пъти и след това Висшите сили преминават към следващия, по-груб начин за общуване с вас.

3. На езика на ситуациите

Ако човек се е отклонил от пътя си, с него започват да говорят на езика на ситуациите – сделката не е станала, важна среща е провалена, жена ви ви изневерява и т.н…. Всички ситуации са житейски уроци. Може би Висшите сили не ви пречат, а ви предпазват от много по-лоши проблеми?

Ако човек се дразни след такива сигнали и не ги разбира, то методите за възпитание стават по-жестоки. Искат да ви кажат, че не сте прави. Но ако урокът е разбран, ситуацията се успокоява и неуспехите бързо се сменят с успехи.

4. На езика на неудачите

Това е Божие наказание или възмездие. Бият по това, което е най-ценно за човека. Ако това са парите бият по материалното положение, ако е любовта – рушат се любовни отношения, често като възпитателно средство се използва болестта. Така че е невъзможно да не се забележи или подмине. И винаги трябва да се питате, защо са ви наказали? Ако сте разбрали защо, то наказанието приключва, а проблемите си отиват.

loading...