Най‐честите любовни проблеми на зодиите: Близнаци, никога не сте сигурни, …

Любовните проблеми са като мненията ‐ всеки изглежда има много от тях. Мислили сте, че когато най‐накрая откриете човек, с когото наистина искате да бъдете и той също,...

2046 0

Любовните проблеми са като мненията ‐ всеки изглежда има много от тях. Мислили сте, че когато най‐накрая откриете човек, с когото наистина искате да бъдете и той също, трудната част е приключила, но истината е, че тогава започва истинската работа. Всички ние имаме различни представи какви искаме да бъдат връзките ни, които често са повлияни от предишните ни любовни отношения.

 

Овен

1. Взимате решения, без да се консултирате с партньора си. 2. Не разбирате кога той не иска да участва в нещо, което вие правите. 3. Превръщате всичко в състезание между вас двамата. 4. Понякога ви е трудно да приемате „не“ за отговор. 5. Правите нещо рисковано, което има негативни последици за вас и партньора ви.

Телец

1. Вие сте твърдоглава и обичате нещата да се случват по вашия начин. 2. Заядлива сте и отказвате да виждате нещата от другата гледна точка. 3. Цупите се, когато не получите това, което искате в спалнята. 4. Може да бъдете осъдителна към половинката си, но ще го задържите за себе си, за да не знае за какво точно го съдите. 5. Обичате мъжът да се вслушва в мнението ви и се обиждате, когато не го прави.

Близнаци

1. Винаги се чудите дали може да го направите по‐добре от партньора си. 2. Вие често мените настроението си, но не винаги споделяте това, което ви притеснява. 3. Обещавате да направите нещо за партньора си, но забравяте. 4. Отлагате до такава степен, че нещата никога не се свършват. 5. Става ви скучно във връзката ви и е трудно някой да задържи интереса ви.

Рак

1. Имате нужда от постоянно внимание. 2. Може да станете твърде привързана и да изпитвате чувство за притежание. 3. Бързо сменяте настроението си и е трудно на партньора ви да ви следва. 4. Може да бъдете докачлива, затова той не знае какво точно може да ви накара да се заядете с него. 5. Убедена сте, че партньорът ви ще ви напусне, затова имате склонност вие първа да правите тази крачка.

Лъв

1. Изключително важно е вашата връзка да изглежда добре пред другите. 2. Може да бъдете много властна и да се опитвате да контролирате партньора си. 3. Флиртувате прекалено много, което не се харесва на половинката ви. 4. Понякога говорите снизходително на партньора си. 5. Обичате да се бъркате в живота на другите хора, макар че това не е ваша работа.

Дева

loading...