Най- голямата ни слабост според зодията, към която сте пристрастени направо и не може да се преборите с нея!

Защо някои хора пият само от време на време в компании, докато други не могат да минат един ден без напитка? Може би астрологията знае отговора! Някои наклонности са...

172 0

Защо някои хора пият само от време на време в компании, докато други не могат да минат един ден без напитка? Може би астрологията знае отговора!

Някои наклонности са дребни, а други могат да се превърнат в сериозни проблеми, които не могат да бъдат решени без помощ. Това не означава, че пристрастеността ви прави лош човек. Може би само вашият тип личност е склонен към появата на определени навици или така вашият ум се опитва да се справи със стреса.

слабостите на зодиите

Човешки страсти

Това са слабостите и пороците на човека според неговия зодиакален знак, на които е най-трудно да се устои.

ЗАВИСИМОСТИ ОТ ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА

Риби: бягство
Риби са повлияни от плаващата планета Нептун. Рибите са затворени, но в същото време много отзивчиви. Този воден знак е склонен към дълбока съпричастност към другите хора. Рибите бързо изцеждат емоциите си и затова се стремят да „ходят по дъното“.

Представителите на този знак страдат от съпричастността си и търсят поне временно забравяне, бягство от реалността. Ето защо някои риби обичат да спят много, докато други злоупотребяват с алкохол.

слабостите на зодиите

Водолей: четене
Непредсказуемият Уран прави Водолей непрекъснато жаден за консумация на информация. Представители на този знак обичат да учат всичко, буквално попадат в зависимост от знанието. Водолей – непрекъснато генерира идеи и е ненаситен в изучаването на историята. Нормално е те да държат десетки раздели в браузъра си и да четат няколко книги едновременно.

хороскоп

Козирог: Работа
Козирозите са под егидата на Сатурн – планета, която олицетворява дисциплина, отговорност и ангажираност. Какво не е наред с тях, се питаш? Козирозите благодарение на усърдието си често попадат в работохолизъм. Те трябва да помнят, че е невъзможно да се постигне съвършенство във всичко и редовната почивка по никакъв начин няма да навреди на амбициите им!

слабостите на зодиите

Стрелец: Пътуването
Юпитер подбужда Стрелецът на дълги пътувания. Вечното преследване на по-добър живот и пътуване за Стрелец е толкова важно, колкото и въздухът. Постоянният философски глад не позволява на  Стрелеца да се утвърди на едно място.

Стрелецът често си запазва пътувания, които дори не може да си позволи. В същото време той ужасно обича да бъде независим, така че дори не се опитвайте да го укротите, ако не е готов. Ако такова безобидно хоби, като пътуване, започне да вреди на човек, това вече е проблем.

слабостите на зодиите

Скорпион: Телевизията
Скорпионите обичат да гледат живота на някой друг и се чувстват привлечени от всичко скрито и мрачно. Скорпионите са управлявани от Плутон, който олицетворява подземния свят, тъмната страна на битието.

Ето защо представителите на този знак са толкова заинтересовани от реалността, скандали и интриги от звезди, буря от емоции на екрана и изучаване на човешката психика. Сред скорпионите най-често се срещат фенове на филми за възрастни, макар че едва ли ще си го признаят някога

слабостите на зодиите

Везни: телефонът
Как успяха да избегнат конфликти очарователните Везни преди изобретяването на смартфоните? Благодарение на влиянието на Венера, богинята на любовта и красотата, Везни се опитва да направи света по-добър и по-красив.

Те се страхуват от самата идея за нестабилност и се стремят да угодят на всички. Везните принадлежат към въздушния елемент и следователно не могат без комуникация. Тук те идват в помощ на телефона като начин да се избегнат главоболия. За Везни, смартфоните и социалните мрежи са магическа пръчка по въпросите на комуникацията, но и лош навик.

слабостите на зодиите

Дева: Редът на Дева
е известен перфекционист и те мразят, когато нещо не е на мястото си. Когато дева види най-малката бъркотия в стаята, премина към режим за почистване и започва да прережда всичко на рафтовете.

loading...


Коментари