Най-лошите мъжки зодии!

Телец Материалистично говедо Ама много му е важно да е най-хубавият! Защо ли? Понеже той самият съди за другите по външния вид. Не разбира как е възможно един...

1290 0

Телец
Материалистично говедо

Ама много му е важно да е най-хубавият! Защо ли? Понеже той самият съди за другите по външния вид. Не разбира как е възможно един евтин и ръчно изработен подарък да ви е по-важен от нещо, за което са дадени много пари. Нито е романтичен, нито има някакво въображение, нито пък става за домашна помощница. Примирете се, че с Телец вкъщи чистенето е единствено ваш прерогатив. Вари го, печи го – Телецът е и ще си остане говедо. И ще ви скъса от ревност.

Близнаци
Въртоглав безделник

Също като жените Близнаци, мъжете са много вятърничави въртиопашки. Носи им се слава на лицемери и предатели, но истината е, че са и двете – хем въртоглави, хем ненадеждни. Приятно е да пофлиртува човек с тях, да се посмее, пък после да се прибере вкъщи при котката или кучето. Всяка жена, която налита на мъже Близнаци, трябва отсега да се подготвя за ролята на стара самотница. Най-големия им страх е да не би случайно да се обвържат.

Рак
Докачлив параноик

Мъжете Раци са много по-противни от жените, родени под този знак. Те са ревниви и твърде мрачни субекти, страдащи от параноя. Непрестанно си менят настроението – от лошо към по-лошо. Твърде са докачливи и около тях е нужно да се стъпва като върху натрошени стъкла, да не би случайно да се обидят. Иначе са любвеобилни и предани. Свръхобгрижващи родители, които не позволяват на рожбата и най-плахата самостоятелна крачица.

Лъв

Не търпи критика

Всички са свикнали с мисълта, че Лъвът е блестящ, добре облечен, самонадеян и самодостатъчен. Истината е, че в главата му през цялото време прехвърчат еретични мисли: “Наистина ли съм неотразим? Дали останалите го знаят? Забелязаха ли КОЛКО съм остроумен тази вечер?” Жената на такъв мъж има двойствена роля: на психотерапевт и клакьор. Не смейте да го критикувате! Лъвът бързо се влюбва и разлюбва. Докато ви обича, той наистина ще бъде много щедър.

Дева
Мара Подробната в панталони

Жената, в която е влюбен, като цяло е прекрасна. Необходимо е само малко да се постегне в ханша, да не говори толкова високо и да се научи на ред. Е, и още някои дребни неща. Мъжът Дева е Мара Подробната в панталони. Когато е негативно настроен, става истински дементор. Той влиза в стаята и дневният светлик помръква. За него песимизмът е положително качество, еквивалент на реализма. Девите мъже изглеждат сухари, но са по-скоро женкари.

Везни
Внимание: слага рога!

loading...