Най­-магнетичната зодия, пред която мъжете са просто безсилни

Близнаците имат особен усет за точния момент и никога не го изпускат. Премерени са в действията си и никога не са прекалено настоятелни или прекалено отдръпнати ‐ долавят...

677 0

Близнаците имат особен усет за точния момент и никога не го изпускат. Премерени са в действията си и никога не са прекалено настоятелни или прекалено отдръпнати ‐ долавят перфектния баланс, а с това улавят и вниманието на мъжете. Жените от тази зодия умеят да преценяват кой мъж е за тях и с кой нямат нищо общо.

Това им помага да завладеят сърцето на всеки, защото знаят, че си пасват по много показатели. Близнаците си имат тактика, която следват съзнателно или не. Когато някой мъж прояви интерес към тях, тe се отдръпват леко, но никога изцяло. Когато поемат инициативата знаят кога да спрат.

Играта „стъпка напред, стъпка назад“ е печелишвата стратегия, с която успяват да омаят мъжките сърца. Жените Близнаци имат атрактивен външен вид и закачливо поведение, което „гъделичка“ мъжкото внимание. Тяхната женственост е най‐силният им коз, а всички знаем ‐ мъжете обожават такива жени.

След като нещата станат по‐сериозни, Близнаците не се успокояват, а осъзнават, че няма нищо вечно. Стараят се да запазят връзката си, отдадени са на партньора си и отново уцелват идеалния баланс във всякo едно отношение.

loading...