Най-мощният ретрограден Меркурий за тази година

Меркурий ще бъде ретрограден от 08 юли до 01 август в знаците Лъв и Рак. Меркурий е ретрограден в Лъв в периода 08.07.2019 до 19.07.2019 г. В този...

1059 0

Меркурий ще бъде ретрограден от 08 юли до 01 август в знаците Лъв и Рак.

Меркурий е ретрограден в Лъв в периода 08.07.2019 до 19.07.2019 г.
В този период внимавайте с нуждата да блестите. По-добре се примирете и изживейте временен период на застой и размисъл, за да полетите и се изкачите след това на поредния мечтан връх.

Меркурий е ретрограден в Рак в периода 20.07.2019 до 01.08.2019 г.

Ретроградният Меркурий ще ни позволи да оценим нещата на по-бавно и дълбоко ниво.

Ако по това време копнеете за семейна близост и любов, това е напълно нормално. Това време ни кара да се свържем със семействата си и да задълбочим връзката си. Меркурий в Рак иска да се чувстваме обичани и в безопасност. Този ретрограден период ще ни позволи да отстъпим назад и да слушаме, вместо само да говорим. Разбира се, важно е да осъзнаете, че както всеки ретрограден период, така и този на Меркурий в Рак има своите слаби страни. Възможно е тези семейни сбирки да създадат напрежение, затова бъдете внимателни. И все пак като управител на семейството и дома, Ракът винаги ще работи в наш интерес, дори и в ретроградния си период.
Хората от знаците Лъв и Рак трябва да очакват някои неприятни изненади в този период, като например развалянето на домакински уреди и инструменти. Ежедневните злополуки трябва да се очакват по време на ретроградния юли на Меркурий през 2019 година. Препоръчва се повишено внимание с транспортните средства и проблемите с автомобила – пълна проверка преди пътуването е от съществено значение.

Ето как ще се отрази този период според слънчевия ви знак

Ако сте от огнените знаци ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ Тъй като вашето семейство и любовният живот са разцъфнали с ново начало, започвате да виждате какво наистина има значение и може би чувствате едновременно ново чувство на радост.

loading...