Най-мощното Новолуние през 2019 г

Новолунието на 1 август е в знака Лъв и подчертава предизвикателния планетен аспект на квадрата на Венера. Това може да донесе стрес, тревожност и потенциал за неочаквани промени в живота...

834 0

Новолунието на 1 август е в знака Лъв и подчертава предизвикателния планетен аспект на квадрата на Венера. Това може да донесе стрес, тревожност и потенциал за неочаквани промени в живота и финансите ви.

Влиянието на планетите подчертава колко е важно да бъдем търпеливи и кооперативни по време на тази предизвикателна лунна фаза.

Аспекти на новолунието

Новолуние в съвпад с Венера осветява светлината на любовта, финансите и творчеството. Това е добро новолуние за развлекателни дейности, общуване, купони и запознанства. Ще се чувствате по-емоционални, грижовни и любящи, но и по-чувствителни и лесно раними. Търпението и сътрудничеството са необходими, за да се избегне нестабилност на отношенията и финансов стрес. Ако започнете да се чувствате стресирани и тревожни, забавете темпото, медитирайте и слушайте внимателно интуицията си.

Ако сте от огнените знаци Овен, Лъв, Стрелец

Вашата идентичност е обърната с главата надолу и сега добавяте финалните щрихи с помощта на енергизиращия Марс .

Въпреки това, силовото поле около вашата уникална философия е в напрежение, така че бъдете малко внимателни колко силни сте, особено ако желаете да обявите голямо съобщение, свързано с това, което сте и какво правите.

Самото пълнолуние осветява вашите творчески проекти, или нещо, което сте произвели и направили със страст – надявам се нещо, което обичате!

Има много огнена енергия, която ви подтиква, но също така е важно да направите пауза, да осъзнаете обкръжението си, домашния живот или приятелите и семейството си.

Въпреки че желаете да направите своя белег и да създадете свой собствен дневен ред, използвайте този лунен момент, за да празнувате. Не се нуждаете от утвърждаване на публичен етап, за да знаете, че това, което сте постигнали, е достойно.

Ако сте от земните знаци Телец, Дева, Козирог

Това е случайно време да се насладите на сътрудничеството, Телец, да се радвате на близостта в святостта на вашите взаимоотношения, или да оцените нарастващото чувство на съзнание около другите.

Вашият личен живот – и сериозните въпроси зад кулисите – се засилват, като насочват вниманието ви към финансовите инвестиции или към партньорствата, които са се развили и задълбочили.

На пълнолуние  огрявано от прожектора е гнездото, дома и семеен живот, приятелите ви и всичко, което се пази за специални хора.

Марс ви помага да избягате от обичайното си поведение, давате енергия за повече интересни занимания; това може да е подходящ момент да разгледате обкръжението си!

Въпреки това има напрежение в това пълнолуние и си струва да останем бдителни около тайната информация или дела, които обработвате. Трансформиращите преживявания налагат непрекъснато развитие на нови умения през 2019 г. и няма нужда да се разстройвате!

Ако сте от въздушните знаци Близнаци, Везни, Водолей

На пълнолуние във вашата зона на комуникация може да блесне информация (или нещо, което сте научили / умения, които сте култивирали) към светлина. То може също така да подчертае тесните връзки с братя и сестри, колеги или приятели.

loading...