Най-мощното Новолуние през 2019 г

Новолунието на 1 август е в знака Лъв и подчертава предизвикателния планетен аспект на квадрата на Венера. Това може да донесе стрес, тревожност и потенциал за неочаквани промени в живота...

807 0

С планетарното влияние, който се стреми към определени договорни формалности (вероятно от финансов характер), може да бъде настоящ приоритет или тема. Може да имате сериозни мисли за вашите ангажименти, или да преминете през някои мощни преживявания.

Личните взаимоотношения обикновено процъфтяват, тъй като фокусът ви се насочва към тези, с които се занимавате: на работното място, вкъщи или любовния си интерес или най-добър приятел – дори терапевт, треньор или духовен съветник!

Вие се разраствате и научавате толкова много чрез сътрудничество, но въпреки това желанието ви да предприемете действия на групово или социално ниво може да се окаже силно в този момент на пълнолуние .

Объркването или неуловимото качество около вашата позиция като цяло или впечатлението, което правите, може да повлияят на възприемането на другите ооколо вас!

Мислете ясно за това, което казвате!

Ако сте от водните знаци Риби, Рак, Скорпион

Вашият личен доход, ролята на работата или материалните ценности са в центъра на вниманието на това пълнолуние, тъй като приходите ви претендират за светлината на прожекторите.

Наближавате финалната линия на осемгодишен маратон, който разклаща публичния ви профил и кариера, и в момента се радвате на огромен акцент върху ежедневните задължения.

Работните задачи, рутинните ви дейности (включително практиките за здраве и уелнес) осигуряват възможности за растеж, така че с тази пълна луна признайте каква част от вашата позиция или ежедневен график ви харесва!

Това може да е свободата, автономията или гордостта, които имате в талантите си.

Личните взаимоотношения са доста заредени този месец, не само партньорствата, но и как се справяте с шеф или с клиенти (дори с приятели).

loading...